logo-gewijde-reis-schaduw_5 

 

"In onze praktijk begeleiden wij mensen liefdevol tot in het diepst van de ziel.
Ons levenswerk is mensen ondersteunen om hun essentie te (her)vinden en in het leven te brengen."

 

 

Wie kiest voor reizen met De Gewijde Reis, kiest een professionele organisatie die al meer dan 12 jaar ervaring heeft met het werken met de medicijnplanten Ayahuasca en Iboga. Focus tijdens het reizen is persoonlijk zelfonderzoek en traumaverwerking binnen een veilige en therapeutische setting.

(Scroll naar beneden om verder te lezen)

 

BEGIN-AAN-JOUW-REIS_1"Eeuwige dankbaarheid voor de begeleiding. Zo veel veiligheid en liefde en geduld en ondersteuning en begrip."

 

Stefanie (Zesdaagse Ayahuasca Ceremonie)

 "De gedachten, verhalen, die altijd maar doorgaan en nooit lijken te stoppen. Ze waren weg en het was zo rustig."

 

Erik (Iboga)

"Bewonderenswaardig hoe Lars en Tanja in de grote kring al heel snel een gevoel van verbinding, van het deel uitmaken van dezelfde stam, weten te creëren."

 

Irene (Vijfdaagse Ayahuasca Retraite)

"Ook was er ruimte voor het voelen van spijt, huilen, helen en loslaten. De uitdaging is om in contact te blijven met mijn innerlijke kracht."

 

Geke (zweethut)

"What a beautiful setting it is! I really loved the ceremonial space, the nature around it, the peaceful place. Wonderful auahuasca voyage."

 

Simone (Ayahuasca healing weekend)

"Ik was mezelf al geruime tijd kwijt en had veel blokkades, maar dankzij het weekend heb mezelf weergevonden."

 

Petra (Ayahuasca healing weekend)

"Helemaal af van de tabak. Had een transformatie niet verwacht dus ik ben blij met het resultaat."

 

Patrick (Iboga ceremonie) 

 

 

 

 

 

  


De helende kracht van De Gewijde Reis


Ervaar tijdens deze korte documentaire een van onze Ayahuasca ceremonies.

 element-boven-tekst-home-over-gewijdereis

Veilig reizen binnen een therapeutische setting met Ayahuasca of Iboga?

 

De vorm van therapie waar wij mee werken is het best te begrijpen vanuit de oorspronkelijke Griekse betekenis: ’heelwording’. De mens worden die je in potentie kunt zijn. Tijdens onze retreats en ceremonies staat het werken met de medicijnplanten Ayahuasca en Iboga centraal maar als voorbereiding en ter ondersteuning passen we meerdere werkvormen en methodieken toe.

   

  Wij weten hoe we mensen in hun diepste kwetsbaarheid bij moeten staan. En weten ook wanneer we je op jezelf kunnen laten. Wij doen dit al 12 jaar met inmiddels 90 ceremonieleiders, trainers en  assistenten. We weten waar je doorheen gaat, omdat we het zelf hebben meegemaakt. 

Wij zijn er trots op en dankbaar voor, jou in dit uitermate krachtige én kwetsbare proces met raad en daad te mogen ondersteunen. Vanuit liefde, vanuit vertrouwen en kameraadschap. Alles vanuit onze prachtige locaties, waarin je in veiligheid en liefde je innerlijke reis aan kunt.

team-gewijde-reis

lees-verder-over-ons

 

 

Binnenkort

 

        Cover web Wedergeboorte vd ziel web  

     De Wedergeboorte van de Ziel

(feb-maart-juni)

 

 

 

10-11 februari

Ayahuasca Healingweekend, Drenthe

10-11 februari

Ayahuasca Healingweekend, Noordwijkerhout

15-16 februari

2 daagse Ayahuasca, Zaandam

17-18 februari

1e Jaartrainingsweekend, Zaandam (VOL)

24-25 februari

Ayahuasca Healingweekend, Drenthe

2-4 maart

Iboga, the Origin, Dalfsen, celine@degewijdereis.nl

2-4 maart

De Wedergeboorte vd Ziel (VOL), Zaandam

3-4 maart

Ayahuasca Healingweekend, Drenthe

9-11 maart
Ayahuasca vrouwen, baarmoederhelingsweekend, Dalfsen

 

 

 

Bekijk de agenda

 

nieuwsbrief-aanmelden-knop

 

 

"It was really amazing, exceeded my expectations. I have left some things behind me for good, I'm acting differently and much more aware of how I am being (or not being) in each moment. I no longer feel like being human is bad or wrong - I don't judge myself when I find I was caught up in thoughts for a time, for example, I just notice and move on. And something really deep happened to me on the Tuesday ceremony in particular and the whole retreat in general, that I can't put into words, some trauma or grief right at my core has gone and I suddenly don't feel scared of people any more. There have been other changes - I am walking and standing differently for example."

 
- John

 

"Jarenlang was mijn thema geen expressie durven geven aan mijn voelen & daarom emotioneel eten - nu heb ik ervaren dat ik héél weinig eten nodig heb als ik gevoed word met positieve energie, als ik in verbinding ben met mezelf en met mijn omgeving! Zo prachtig om dat te mogen ervaren."

 
- Els

 

"De liefde volle sfeer en toewijding maakt dat ik echt tot diep in mijzelf heb kunnen kijken en blokkades uit het verleden heb kunnen opruimen. de vrijheid voel om bewust te leven en vooral te genieten van het leven Ik heb de hemel op aarde beleefd. leef het leven waar je van droomt, deze droom is werkelijkheid geworden! dank heel veel dank voor de veilige, liefdevolle begeleiding en organisatie. dank aan alle betrokkenen.""

 
- Gerbrand

 

 de-gewijde-reis-E-BOOK-recht_1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gratis e-book De Gewijde Reis

 

Het boek De Gewijde Reis gaat over het terugvinden van je eigen essentie, maar ook over hoe je op een geïnspireerde en vruchtbare manier omgaat met entheogene middelen. Je kunt het boek De Gewijde Reis gratis downloaden. 

 

DOWNLOAD-JOUW-GRATIS-E-BOOK