Jaartraining:
De Wedergeboorte van de Ziel

 

 

Een intense ervaringsgerichte jaartraining voor aspirant begeleiders en anderen die het werk van De Gewijde Reis onder de bezielende leiding van Lars Faber willen ervaren.

 

 

(scroll naar beneden om het programma te zien)

groepsfoto-deelenemers-jaartraining

knop-bekijk-jaarprogramma


  

element-boven-tekst-home-over-gewijdereis

Opbouw Jaarprogramma

 

Het jaarprogramma is opgebouwd uit 8 thema's (weekenden), die diepgaand worden ervaren zodat het later begeleiden van reizigers volledig 'embodied' kan worden:

 


1. De Essentie: contact maken met je Innerlijk Kind. Lees verder

 


2. Soulretrieval: bevrijding van het Innerlijk Kind. Lees verder

 


3. De Kernverwonding. Lees verder

 


4. Bevrijding van je Stem. Lees verder

 


5. De Taal van het Hart: werken met negatieve zijnsovertuigingen. Lees verder

 


6. Beschermende Zielscontracten. Lees verder

 


7. Demonenwerk en Licht van Compassie. Lees verder


 

8. Lichaamswerk. Lees verder


>> Meer informatie over startdata, locatie en kosten

 

  

 

 

 

 

 

  


Licht van Compassie


In het zevende weekend leer je op een liefdevolle manier om te gaan met jouw duistere kanten.

 

Weekend 1. De Essentie: contact maken met je Innerlijk Kind

 

Het Innerlijk Kind is de bron van leven. Als je daar door omstandigheden in de loop van je leven contact mee verliest wordt het leven grauw en troosteloos. Je wordt vatbaar voor ziekte, verslaving en allerlei afleidingen; je mist ware zingeving en vervulling. De Gewijde Reis gaat over het contact herstellen met je Innerlijk Kind, en er een liefdevolle band mee op te bouwen. In dit blok krijg je daarvoor krachtige methoden aangereikt.

Ga verder naar thema 2. Soulretrieval: bevrijding van het Innerlijk Kind

 

"De jaartraining brengt me in contact met een groepsgevoel, waarin ik mag spelen met dicht bij mezelf te zijn en contact zoeken met de ander, in een setting van eerlijkheid, diepgang en genieten! De social aangepaste lieve maakt meer plaats voor de authentieke lieve, en die kan steeds wat meer / langer onder mensen vertoeven zonder dat ze leegloopt of overprikkeld raakt."

 

- Lieve

 

"Mijn omgeving merkt dat ik rustiger ben. Ik zelf ook; zachter en rustiger, muv de innerlijke onrust de eerste dagen na een weekend. Ik functioneer dan volledig in slow-motion, áls ik al functioneer. Voor mijn kids ergens wel prettig; vertragen. Mijn hele leven heb ik gevoeld dat er iets niet klopte. Voelde het niet pluis om me heen. En nu, bij de jaartraining, klopt het wél.."

 

- Hanneke

"De jaartraining heeft mij meer inzicht in mijzelf gegeven, maar ook in de begeleidingsmethode(s) / omgang met anderen die in hun heel- en leerproces zitten."

 

- Baer

 

"Mijn stem is dieper, mijn communicatie helder, mijn grenzen duidelijk en ik vind mezelf zo mooi worden! Ik maak mijn omgeving stap voor stap veiliger om voor mezelf te kunnen zorgen.Het meedoen met de jaartraining was de beste keuze ooit in mijn leven. Het trok me 2 jaar geleden al en heb het moment afgewacht wanneer het in mijn leven welkom was. Het is zo waanzinnig om zo’n diepe connectie met mensen op te bouwen, die je lief zijn na dag 1. Dit heb ik mijn hele leven gemist en nu heb ik het. "

 

- Irene

 

Weekend 2. Soul retrieval: bevrijding van het Innerlijk Kind

 

Onze meest kwetsbare Kindstukken hebben we vaak diep weggestopt, in de Kerkers van de Ziel. Om die te vinden is iets belangrijks nodig: de juiste intentie. In feite is er maar één ware intentie: om dat uit te kerkers te bevrijden wat daar gevangen zit en onder je hoede te nemen. Met de juiste intentie kom je voorbij de beschermende Poortwachters. Met de juiste sjamanistische technieken leer je om in korte tijd in trance te geraken, met hulp en aanmoediging van de tribe. De zeer krachtige vorm van Soul Retrieval kan je helpen om stukken van jezelf te hervinden die je lang kwijt bent geweest of zelfs nog nooit hebt leren kennen.

Ga verder naar thema 3. De Kernverwonding

 

Weekend 3. De Kernverwonding

 

Dit weekend gaan we nog verder de diepte in en gaan op onderzoek naar hoe onze diepste trauma's en verwondingen zijn ontstaan. Deze hebben vrijwel altijd met hechting te maken, met de band met onze vroege verzorgers en hoe zij onze in onze behoeften konden voorzien. We gaan zoeken en ontdekken waar in ons lichaam onze kernverwondingen huizen en gaan leren middels kinesiologie, Focusing en ademwerk om de opgeslagen emotie en verkrampingen te ontladen, zodat er weer meer ruimte en vertrouwen van binnen kan ontstaan.Ga verder naar thema 4. Bevrijding van je stem

 

"Na zo'n weekend voel ik me zo opgeladen en in verbinding met het leven en dat geeft me weer zoveel vertrouwen en vreugde. De verbinding met zoveel open zielen is machtig prachtig. Gezien worden in al je kwetsbaarheid, betoverend. Nu voelt het nog een beetje als een drug die langzaam uitwerkt richting het volgende weekend. Tegelijkertijd heb ik het volste vertrouwen dat het daadwerkelijk een mentaliteitsverandering te weeg brengt. Een mentaliteit die de pracht en kracht van donkere stukken omarmt door ze te erkennen en niet af te stoten."

 

- Sara

 

"Meer zelf vertrouwen. Ieder weekend brengt me weer terug bij mezelf, ik hervind steeds weer mijn speelse kind, maar ook meer en meer het power deel in mij (mijn warrior). Een andere ontdekking is dat ik voor het eerst van mijn leven, dingen van mezelf begin te accepteren, en dat niet alles verbeterd hoeft te worden. Niet alles moet efficiënter, niet alles hoeft ter discussie gesteld te worden. Dus mijn innerlijke criticus wordt milder. ...en wat heb ik elk weekend een heerlijke support mogen ontvangen, van zowel de partner waarmee je de oefening doet als ook de begeleiders, stuk voor stuk engelen die je willen helpen om thuis te komen in jezelf."

 

- Rolf

 

"Ik heb het lieve kleine speelse goedlachse kindje en de beschadigde maar o zo fijngevoelige liliputter in mezelf in mn hart kunnen sluiten en we zijn nu innig verbonden met elkaar. Met alles wat ik aan bagage heb verzameld de afgelopen jaren is het nu tijd om dat gewoon in het dagelijks leven in te zetten en met wat ik daarin tegenkom in het Nu mee te dealen."

 

- Marij

 

Weekend 4. Bevrijding van je stem

 

In dit weekend staat het leren gebruiken en uiten van je stem centraal. Je stem is een goddelijk instrument, waarmee je je behoeften en grenzen kan aangeven, je emoties kan uiten en je waarheid kan spreken. Bij veel onder ons is hier lading op gekomen, waardoor we de mogelijkheid missen om ons te manifesteren in de wereld. Tijd om je stem te bevrijden en jezelf te laten horen!Ga verder naar thema 5. De Taal van het Hart:
werken met negatieve zijnsovertuigingen

 

Weekend 5. De taal van het Hart:  werken met negatieve zijnsovertuigingen

 

Wanneer we lang vervreemd zijn geraakt van onzelf en ons Innerlijk Kind, en kernverwondingen dragen, gaan we als vanzelf ovr onszelf geloven dat er iets aan ons niet klopt. Het uit zich vaak in ontevredenheid met je uiterlijk, met hoe je praat, je intelligentie, je figuur.Hieronder liggen negatieve zijnsovertuigingen, woordeloze ideëen over wat er mis aan ons is. Dit soort vernietigende overtuigingen over onszelf snoeren ons hart in. Dit weekend leer je om ze op te sporen, door via de taal van het lichaam en het Hart contact te maken met wat je ten diepste over jezelf gelooft of bent gaan geloven, onder invloed van anderen. Met kinesiologie, Focusing, adem- en lichaamswerk leer je deze pijnlijke lagen op een veilige manier ontmantelen zodat er ruimte komt voor ware zelfliefde.Ga verder naar thema 6. Beschermende Zielscontracten

page loading