NIEUWS

17-10-2017
Sacred Connections of the Soul
Sacred Connections of the Soul

3 daagse met Ayahuasca

 

Als kind zijn je ouders de belangrijkste personen in je leven; zonder hen was jij er niet geweest. Toch maakt dit gegeven niet dat deze relatie altijd maar vlekkeloos verloopt. Integendeel! Om allerlei redenen loopt deze zielsband met je ouders beschadigingen op. Ze waren er niet of ze hebben je juist teveel beperkt en ingekaderd.

Waar was je vader toen je de wereld wilde gaan verkennen? Waarom kon je moeder je niet de ruimte geven om je eigen fouten te maken? Waar was de nodige liefde en affectie? Vind je het lastig om je kwetsbaar te maken, om langdurige liefdevolle verbindingen aan te gaan of om liefde en affectie te geven of te ontvangen? De kunst is om de bron hiervan op te sporen, te helen en de liefde voor jezelf te vergroten, zoals Lars Faber in zijn boeken De Gewijde Reis en De Heldenreis betoogt. In deze drie dagen gaan we daarmee aan de slag.

 

We werken met vragen als: Wat heb je van je ouders overgenomen, wat ben je voor ze gaan dragen en wat heb je zo gemist? Waar ligt voor jou de ruimte om te helen? Hoe kan je jezelf leren geven wat je zo nodig hebt, en niet steeds met anderen in verstrikking komen, omdat je het bij hen probeert te halen.

 

In deze drie dagen gaan we deze thema's verkennen met heartdancing, oefeningen, kleine opstellingen, ademwerk en een Ayahuascaceremonie. Hierbij kun je gaan ervaren wat mogelijk door jou gedragen wordt en niet van jou is en vooral wat je soms bewust en/of onbewust tegen houdt je eigen leven te leven!!

 

Het weekend wordt geleidt door Joannie van Rijswijk.
Locatie: Dalfsen
Prijs: € 385 incl 2 overnachting(en)

Lees meer erover in onze webshop via:

 

RESERVEER-JOUW-PLEK

10-10-2017
Nieuwe 3 daagse weekenden in 2018 olv Lars Faber
Nieuwe 3 daagse weekenden in 2018 olv Lars Faber

De Wedergeboorte van de Ziel

 

Lars gaat vanaf 2018 weer 3 daagse weekenden leiden met als thema: De Wedergeboorte van de Ziel. Een intense driedaagse waarbij je gaat ontdekken waar je in je leven verwond bent geraakt, hoe je de verloren delen van jezelf terug kunt vinden en een deel van je kunt maken. Dit proces van heelwording, waarbij je álle aspecten van jezelf gaat ontdekken en omarmen, noemt hij De Wedergeboorte van de Ziel. Met een reeks methodieken die hij heeft ontwikkeld duik je diep je onbewuste in. Je leert en ervaart om je Innerlijk Kind te bevrijden uit wat Lars 'de kerkers van de ziel' noemt. Je leert het onvoorwaardelijk onder je hoede te nemen, zodat het uit kan groeien tot wat Carl Jung het Wonder Child noemde. De kern van ons wezen, met zijn of haar eigen gaven.

 

Voor data kijk op onze agenda http://www.degewijdereis.nl/Overzicht-agenda/, voor meer informatie en reservering kan je mailen naar info@degewijdereis.nl of direct via onze webshop

 

 

RESERVEER-JOUW-PLEK

09-10-2017
Onderzoek
Onderzoek

Psychedelica mogelijk positief effect op menselijk brein

 

Uit een onderzoek in Brazilië is een mogelijk positief effect gebleken op het menselijk brein door het gebruik van psychedelica. Een bestanddeel van de medicijnplant Ayahuasca stimuleert waarschijnlijk de vorming van nieuwe verbindingen tussen hersencellen. Ook zou de stof ontstekingen en de afbraak van hersencellen in het brein tegengaan.  

Verder lijken processen die ontstekingen in hersencellen veroorzaken te worden onderdrukt door de geactiveerde eiwitten.

 

Lees meer in het gehele nieuwsitem:

 

KNOP-lees-meer

09-10-2017
4 Miljoen bezoekers website
4 Miljoen bezoekers website

Meer dan 4 miljoen bezoekers website

 

We hebben afgelopen weekend de 4 miljoenste bezoeker op onze website mogen verwelkomen!! Sinds de oprichting van onze website in oktober 2005 zijn er dus al meer dan 4 miljoen mensen een kijkje gaan nemen op onze website www.degewijdereis.nl . Daar zijn we trots op!

 

En inmiddels hebben we ook al meer dan 8.000 mensen mogen begeleiden in Ayahuascaceremonies. De tijd vliegt. Toen we begonnen waren we met 3 aanbieders en inmiddels zijn er al vele aanbieders bij gekomen die werken met de medicijnplant Ayahuasca. En ieder werkt op zijn eigen unieke manier. Allemaal bezig met bewustwording en -verruiming.

Voor deelnemers belangrijk om te blijven voelen welke setting het meest voor je klopt. Wij werken in een therapeutische setting, maar er zijn ook vele andere settings waaronder de sjamanistische setting.

 

Wil je meer informatie over onze setting? Lees dan verder op onze website: http://www.degewijdereis.nl/ayahuasca/  of je kan het boek van Lars Faber De Gewijde Reis gratis downloaden of nog in hard copy aanschaffen via onze webshop: http://www.degewijdereis.nl/winkel/product_info.php?cPath=12&products_id=118 

 

DOWNLOAD-JOUW-GRATIS-E-BOOK

04-10-2017
Integriteitscode

Integriteitscode bij De Gewijde Reis

 

Bij De Gewijde Reis vinden wij veiligheid en vertrouwen een van de belangrijkste aspecten in het werk dat we aanbieden en waarin we deelnemers in het diepste van hun processen mogen ondersteunen. Daarom hebben we een integriteitscode op gesteld, waarin duidelijk en helder wordt aangegeven wat je van ons als begeleiders en leiders kan verwachten en wat we vooral niet doen. 

In 15 uitgangspunten geven we betekenis aan reiziger en begeleider, oa over afstand en nabijheid, grenzen, support, levend intiem, overdracht/tegenoverdracht en meer. Wil je er meer over weten, kijk dan op onze nieuwe pagina: http://www.degewijdereis.nl/Integriteitscode/

 

Of download de integriteitscode:

KNOP-lees-meer

29-09-2017
Dark Side of the Soul
Dark Side of the Soul

”Your true power hides in the shadows”

De witte en de zwarte wolf zijn beide aanwezig in jou. Volgens de oude Cherokee-wijsheid hebben beide wolven het nodig gezien en gevoed te worden. Maar doe je dat ook? De meeste mensen drukken hun donkere kanten weg. Die komen op in vormen als boosheid, verdriet, haat, wrok en jaloezie. In dit intense weekend gaan we dit soort krachten erkennen en uit de diepte bevrijden zodat ze je niet van binnen opvreten, maar je bondgenoot mogen worden en hun ware kwaliteit mogen tonen!

Tijdens The Dark side of the Soul 3 daagse krijg je ruimte om wat in de schaduw verstopt is, te gaan ontdekken en bevrijden. Door middel van o.a. sharing, Heartdancing, intens ademwerk, zweethut en een ontmoeting met moeder Ayahuasca leer je datgene wat niet langer in het donker opgesloten wil zijn, ruimte te geven. Je leert door de rauwheid en de zachtheid heen bevrijden wat gehoord, gezien en erkent wil worden. Tijdens deze 3-daagse is de uitnoding om buiten de workshops en de ceremonie om in stilte te zijn, om écht naar de binnenwereld van jouw zwarte wolf te gaan. 

The Dark Side of the Soul is een 3-daagse olv Twannie van Weerde

Wanneer: 24-26 november 2017, Drenthe
Kosten: €365 excl overnachtingen a €10

 

RESERVEER-JOUW-PLEK

25-09-2017
Huachuma (San Pedro) ceremonies in 2018
Huachuma (San Pedro) ceremonies in 2018

Nieuw op onze website: informatie over Huachuma

 

Vanaf april 2018 kan je bij ons ook Huachuma ceremonies ervaren. De cactus, ook wel San Pedro genoemd, is een bijzondere medicijnplant die je verbindt met jezelf en met moeder Aarde. 

De Huachuma laat met zachtheid zien, helpt ons te genezen, te groeien, te leren en te ontwaken, en helpt ons om hogere staten van bewustzijn te bereiken.

In september heeft een eerste try out weekend plaatsgevonden en het was magisch! De Huachuma weekenden staan onder leiding van Anita Buschgens en Rob Hulscher.

Wil je meer informatie, kijk op onze website: http://www.degewijdereis.nl/Huachuma/  
of mail naar info@gevoelenaandacht.nl

JA-IK-HEB-INTERESSE

20-09-2017
Stilte & Ayahuascaweekend 14-15 oktober 2017
Stilte & Ayahuascaweekend 14-15 oktober 2017

'In de magische Stilte spreekt je innerlijke Stem'

Dit weekend is omhult in Stilte, een weekend voor healing, inzichten en transformatie

Je gaat dit weekend contact maken met je lichaam, voelen wat er aandacht nodig heeft, wat gezien wilt worden, wat er naar boven wilt komen. Je gaat je focussen op de stilte om diep in jezelf af te reizen. De stilte die je bij jezelf brengt. Hierdoor ga je verfijnder luisteren naar wat er in jou is.
We gaan in stilte dansen, wandelen, mediteren en masseren.
Met hulp van de sjamanistische moederplant Ayahuasca ga je verder de diepte in.
De stilte zorgt ervoor dat je los kunt laten, dat je in de overgave kunt komen en dat je contact kunt maken met je innerlijke Stem.
In deze diepte vindt er healing en transformatie plaats en krijg je inzichten door.

Op een prachtige locatie in de natuur in Dalfsen met maximaal 16 deelnemers.
Prijs: € 270 inclusief 1 overnachting/dieet maaltijden

 

RESERVEER-JOUW-PLEK

08-09-2017
Innerlijk Kind 3 daagse met Ayahuasca 6-8 oktober
Innerlijk Kind 3 daagse met Ayahuasca 6-8 oktober

3 daagse Innerlijk Kind

 

In deze 3 daagse mogen we ons Innerlijke Kind ontmoeten en omarmen. Als je als kind vervelende, traumatische dingen hebt meegemaakt of niet of te weinig bent gezien, heeft zich dat vaak in je lichaam vast gezet. Dat leidt tot blokkades, waardoor je als volwassene wordt belemmerd in je mogelijkheden, levensgeluk en gezondheid. Als dit in je binnenste weerklinkt, is dit weekend wellicht bedoelt voor jou. We Reizen af naar onze vroegste herinneringen en gaan op zoek naar het kind in onszelf.  Met verschillende oefeningen en natuurlijk heartdancing en uiteraard met de ‘moeder’ energie van Ayahuasca onderzoeken, bevrijden we dat wat gekwetst is en heling mag ontvangen. 

 

Joannie van Rijswijk leidt deze bijzondere 3 daagse in Drenthe. Prijs: € 365 excl overnachtingen a € 10

 

 

RESERVEER-JOUW-PLEK

31-08-2017
Drakenbank in Drenthe
Drakenbank in Drenthe

Drakenbank

 

Sinds een week schittert op onze hoofdlocatie in Drenthe een magische drakenbank voor de ceremoniële ruimte. Gemaakt door een kunstenaar uit Rusland met de kettingzaag, echt een meesterwerk. Als beschermer, als magisch krachtdier, als vertegenwoordiger van werelden en kanten die in ons huizen. 

Trots die deze prachtige bank bij ons mag zijn!

page loading