NIEUWS

07-12-2017
Tantra & Ayahuasca voor Stellen
Tantra & Ayahuasca voor Stellen

 

Tantra & Ayahuasca 3 daagse voor stellen in januari 2018

 

Van 26-28 januari vindt wederom een bijzondere 3 daagse plaats speciaal voor stellen die met elkaar de verdieping in willen: een combinatie van tantra en een ayahuascaceremonie als afsluiting. 

Speciaal voor stellen die het verlangen hebben meer te ontdekken van zichzelf, van hun partner en van hun relatie. Het bewustzijn en de wijsheid van het lichaam staan daarbij centraal. De plek waar we thuiskomen in onszelf, waarmee we genieten, pijn kunnen voelen, maar ook waar de liefde door ons heen stroomt. 

 

Met de lichaamsgerichte/tantrische oefeningen de eerste 2 dagen bereiden we ons voor op de laatste dag dat we de ayahuasca drinken. Waarmee we nog dieper het lichaam in gaan om het verder te helen en tot een dieper genieten te komen. Een reis die je individueel maar waar dat kan ook samen gaat maken.

 

Een uniek weekend om voor jezelf en ook samen te ontdekken en jullie relatie te verdiepen. Onze bedding is zoals altijd verbonden vanuit het hart, respectvol, liefdevol en open voor wat er is.

 

In het eerst volgende nummer van het tijdschrift Onkruid zal er aandacht zijn voor dit speciale weekend.

 

Deze 3 daagse wordt gegeven door Bert Kwakernaak en Paulien Geerts. Locatie: Dalfsen.

Meer informatie kan je hier lezen of geef je als stel op:

 

RESERVEER-JOUW-PLEK

 

22-11-2017
Wil je als eerste, het laatste nieuws in je mailbox?

Via onze nieuwsbrief houden we je op de hoogte over de aankomende Ayahuasca en Iboga retreats, weekenden en ander speciale events. In 2018 komen er een aantal nieuwe weekenden aan die Lars Faber gaat leiden.

Aanmelden kan door je naam en e-mailadres hier achter te laten.

 

nieuwsbrief-kno-aanmelden

 

03-11-2017
Documentaire in de maak
Documentaire in de maak

Nederlandse documentaire over het werk van De Gewijde Reis in de maak

 

Afgelopen weekend hebben we een 3 daagse opgenomen in Zaandam waarin de methodieken waar we mee werken bij De Gewijde Reis belicht worden, allen op unieke wijze ontwikkeld door Lars Faber. Het was een fantastische 3 daagse met deelnemers die diep bij hun Innerlijk Kind stukken zijn gekomen en deze weer een stuk verder hebben mogen helen en transformeren.

 

Twee jonge cameramannen/filmmakers uit Engeland gaan deze documentaire ism De Gewijde Reis vorm geven. Mike Donaghy heeft ook de Engelstalige film opgenomen voor The Sacred Voyage een paar jaar geleden, https://www.youtube.com/watch?v=BRc65nb48xs. Naar verwachting zal het een aantal maanden duren voordat alles ge-edit en gereed is. We kijken er nu al naar uit! 

 

 

 Gouden penseelstreek

 

 

21-10-2017
Gratis healingweekend
Gratis healingweekend

Gratis Healingweekend voor de minder bedeelden

 

Regelmatig krijgen we de vraag van mensen of het mogelijk is om korting te krijgen voor een healingweekend of dat er een ruilregeling mogelijk is om deel te kunnen nemen aan een Ayahuasca Healingweekend. Uiteraard is het altijd mogelijk om over korting te praten. Ruilregeling hebben we in het verleden gedaan, maar met een team van 100 begeleiders is er gewoon weg weinig meer te ruilen. Echter nu voelden we dat het tijd is om mensen die van de bijstand, een uitkering, in schuldsanering zitten, amper geld hebben om aan een Healingweekend mee te kunnen doen, de gelegenheid te geven om gratis een Ayahuasca Healingweekend te laten ervaren. 

 

Op 23-24 december 2017 geeft Tanja Faber in Zaandam een Ayahuasca Healingweekend waar je gratis aan kan deelnemen. Selectie voor dit weekend vindt plaats door middel van een ingevuld intakeformuier waarop je onderbouwd je motivatie en intentie voor dit weekend kenbaar kan maken. Aan de hand van dit intakeformulier wordt bekeken of je in aanmerking komt voor deelname. 

 

Heb je interesse of ken je mensen in je omgeving die dit graag zouden willen doen om hun eigen processen te ondersteunen, om healing op een diepere laag te kunnen ervaren, en werkelijk naar hun eigen processen willen kijken, maar de financiële middelen niet hebben, laat ze dan contact met ons opnemen via miriam@degewijdereis.nl 

 

Als voorbereiding vragen we je het boek De Gewijde Reis te lezen dat je gratis kan downloaden via onze website: http://www.degewijdereis.nl/gratis-e-boek-cd/ 

 

 

RESERVEER-JOUW-PLEK

17-10-2017
Sacred Connections of the Soul
Sacred Connections of the Soul

3 daagse met Ayahuasca

 

Als kind zijn je ouders de belangrijkste personen in je leven; zonder hen was jij er niet geweest. Toch maakt dit gegeven niet dat deze relatie altijd maar vlekkeloos verloopt. Integendeel! Om allerlei redenen loopt deze zielsband met je ouders beschadigingen op. Ze waren er niet of ze hebben je juist teveel beperkt en ingekaderd.

Waar was je vader toen je de wereld wilde gaan verkennen? Waarom kon je moeder je niet de ruimte geven om je eigen fouten te maken? Waar was de nodige liefde en affectie? Vind je het lastig om je kwetsbaar te maken, om langdurige liefdevolle verbindingen aan te gaan of om liefde en affectie te geven of te ontvangen? De kunst is om de bron hiervan op te sporen, te helen en de liefde voor jezelf te vergroten, zoals Lars Faber in zijn boeken De Gewijde Reis en De Heldenreis betoogt. In deze drie dagen gaan we daarmee aan de slag.

 

We werken met vragen als: Wat heb je van je ouders overgenomen, wat ben je voor ze gaan dragen en wat heb je zo gemist? Waar ligt voor jou de ruimte om te helen? Hoe kan je jezelf leren geven wat je zo nodig hebt, en niet steeds met anderen in verstrikking komen, omdat je het bij hen probeert te halen.

 

In deze drie dagen gaan we deze thema's verkennen met heartdancing, oefeningen, kleine opstellingen, ademwerk en een Ayahuascaceremonie. Hierbij kun je gaan ervaren wat mogelijk door jou gedragen wordt en niet van jou is en vooral wat je soms bewust en/of onbewust tegen houdt je eigen leven te leven!!

 

Het weekend wordt geleidt door Joannie van Rijswijk.
Locatie: Dalfsen
Prijs: € 385 incl 2 overnachting(en)

Lees meer erover in onze webshop via:

 

RESERVEER-JOUW-PLEK

10-10-2017
Nieuwe 3 daagse weekenden in 2018 olv Lars Faber
Nieuwe 3 daagse weekenden in 2018 olv Lars Faber

De Wedergeboorte van de Ziel

 

Lars gaat vanaf 2018 weer 3 daagse weekenden leiden met als thema: De Wedergeboorte van de Ziel. Een intense driedaagse waarbij je gaat ontdekken waar je in je leven verwond bent geraakt, hoe je de verloren delen van jezelf terug kunt vinden en een deel van je kunt maken. Dit proces van heelwording, waarbij je álle aspecten van jezelf gaat ontdekken en omarmen, noemt hij De Wedergeboorte van de Ziel. Met een reeks methodieken die hij heeft ontwikkeld duik je diep je onbewuste in. Je leert en ervaart om je Innerlijk Kind te bevrijden uit wat Lars 'de kerkers van de ziel' noemt. Je leert het onvoorwaardelijk onder je hoede te nemen, zodat het uit kan groeien tot wat Carl Jung het Wonder Child noemde. De kern van ons wezen, met zijn of haar eigen gaven.

 

Voor data kijk op onze agenda http://www.degewijdereis.nl/Overzicht-agenda/, voor meer informatie en reservering kan je mailen naar info@degewijdereis.nl of direct via onze webshop

 

 

RESERVEER-JOUW-PLEK

09-10-2017
Onderzoek
Onderzoek

Psychedelica mogelijk positief effect op menselijk brein

 

Uit een onderzoek in Brazilië is een mogelijk positief effect gebleken op het menselijk brein door het gebruik van psychedelica. Een bestanddeel van de medicijnplant Ayahuasca stimuleert waarschijnlijk de vorming van nieuwe verbindingen tussen hersencellen. Ook zou de stof ontstekingen en de afbraak van hersencellen in het brein tegengaan.  

Verder lijken processen die ontstekingen in hersencellen veroorzaken te worden onderdrukt door de geactiveerde eiwitten.

 

Lees meer in het gehele nieuwsitem:

 

KNOP-lees-meer

09-10-2017
4 Miljoen bezoekers website
4 Miljoen bezoekers website

Meer dan 4 miljoen bezoekers website

 

We hebben afgelopen weekend de 4 miljoenste bezoeker op onze website mogen verwelkomen!! Sinds de oprichting van onze website in oktober 2005 zijn er dus al meer dan 4 miljoen mensen een kijkje gaan nemen op onze website www.degewijdereis.nl . Daar zijn we trots op!

 

En inmiddels hebben we ook al meer dan 8.000 mensen mogen begeleiden in Ayahuascaceremonies. De tijd vliegt. Toen we begonnen waren we met 3 aanbieders en inmiddels zijn er al vele aanbieders bij gekomen die werken met de medicijnplant Ayahuasca. En ieder werkt op zijn eigen unieke manier. Allemaal bezig met bewustwording en -verruiming.

Voor deelnemers belangrijk om te blijven voelen welke setting het meest voor je klopt. Wij werken in een therapeutische setting, maar er zijn ook vele andere settings waaronder de sjamanistische setting.

 

Wil je meer informatie over onze setting? Lees dan verder op onze website: http://www.degewijdereis.nl/ayahuasca/  of je kan het boek van Lars Faber De Gewijde Reis gratis downloaden of nog in hard copy aanschaffen via onze webshop: http://www.degewijdereis.nl/winkel/product_info.php?cPath=12&products_id=118 

 

DOWNLOAD-JOUW-GRATIS-E-BOOK

04-10-2017
Integriteitscode

Integriteitscode bij De Gewijde Reis

 

Bij De Gewijde Reis vinden wij veiligheid en vertrouwen een van de belangrijkste aspecten in het werk dat we aanbieden en waarin we deelnemers in het diepste van hun processen mogen ondersteunen. Daarom hebben we een integriteitscode op gesteld, waarin duidelijk en helder wordt aangegeven wat je van ons als begeleiders en leiders kan verwachten en wat we vooral niet doen. 

In 15 uitgangspunten geven we betekenis aan reiziger en begeleider, oa over afstand en nabijheid, grenzen, support, levend intiem, overdracht/tegenoverdracht en meer. Wil je er meer over weten, kijk dan op onze nieuwe pagina: http://www.degewijdereis.nl/Integriteitscode/

 

Of download de integriteitscode:

KNOP-lees-meer

29-09-2017
Dark Side of the Soul
Dark Side of the Soul

”Your true power hides in the shadows”

De witte en de zwarte wolf zijn beide aanwezig in jou. Volgens de oude Cherokee-wijsheid hebben beide wolven het nodig gezien en gevoed te worden. Maar doe je dat ook? De meeste mensen drukken hun donkere kanten weg. Die komen op in vormen als boosheid, verdriet, haat, wrok en jaloezie. In dit intense weekend gaan we dit soort krachten erkennen en uit de diepte bevrijden zodat ze je niet van binnen opvreten, maar je bondgenoot mogen worden en hun ware kwaliteit mogen tonen!

Tijdens The Dark side of the Soul 3 daagse krijg je ruimte om wat in de schaduw verstopt is, te gaan ontdekken en bevrijden. Door middel van o.a. sharing, Heartdancing, intens ademwerk, zweethut en een ontmoeting met moeder Ayahuasca leer je datgene wat niet langer in het donker opgesloten wil zijn, ruimte te geven. Je leert door de rauwheid en de zachtheid heen bevrijden wat gehoord, gezien en erkent wil worden. Tijdens deze 3-daagse is de uitnoding om buiten de workshops en de ceremonie om in stilte te zijn, om écht naar de binnenwereld van jouw zwarte wolf te gaan. 

The Dark Side of the Soul is een 3-daagse olv Twannie van Weerde

Wanneer: 24-26 november 2017, Drenthe
Kosten: €365 excl overnachtingen a €10

 

RESERVEER-JOUW-PLEK

page loading