Locatie in Brabant 

 

 

Voor onze retraites en weekenden met medicijnplanten prefereren we een plek in de natuur, net als onze eigen plek voorheen in Drenthe. Om te kunnen verbinden met je diepste essentie, de puurheid en eenvoud van het leven en haar magische geschenken. We huren vanaf juli 2020 een prachtige plek in Uden voor onze retraites, trainingen en weekenden. Deze locatie biedt stilte, rust en schoonheid op een ruimtelijke plek in het zuiden van het land met 5 hectare grond. Je kan wandelen in het bos, zwemmen in een van de meertjes en gewoon zijn. Heerlijke (zit)plekjes binnen. Echt even weg uit je eigen omgeving om tijd met je zelf en gelijk gestemden te kunnen doorbrengen. 

b-1-744

 

Hier vind je alle informatie die je nodig hebt als je een retraite of weekend in Brabant gaat volgen. Informatie over voorbereiding, wat mee te nemen, waar je moet zijn, accomodatie/overnachtingen, prijzen, formulieren. 

 

Het is belangrijk dat je deze informatie tijdig voor deelname aan een retraite of weekend doorneemt om je zo goed mogelijk voor te kunnen bereiden. 

 

Soorten retraites/weekenden in Brabant:

 

 

- Voyahuasca Magical Child Special (1 ceremonie) olv Lars & Tanja Faber

- Healingweekend Voyahuasca NL (1 ceremonie)

- Healing retreat Voyahuasca 3 daagse internationaal (2 ceremonies)

- Zweethutweekenden met Voyahuasca (nog te plannen)

 

SCROLL NAAR BENEDEN voor voorbereidingsinformatie en foto's van deze locatie!

 

In onderstaande tekstblokken vind je per soort alle informatie die nodig is om je voor te bereiden voor de retraite van jouw keuze. 

 

 

Kom je er niet uit, kijk dan ook op onze pagina Veelgestelde vragen

b-1-770

 

Voyahuasca Magical Child SPECIAL 

 

Deze internationale Magical Child Voyahuasca retraite wordt in 2020 gegeven door de medeoprichtster van De Gewijde Reis, Tanja Faber. Een weekend waarin je weer contact kan maken met je creativiteit, je speelsheid, je magische kind. Met voorbereidend werk sharing, Heartdancing en ademwerk, voordat je de Voyahuasca ceremonie in gaat. Start op vrijdagmiddag, einde op zondag rond 13 uur. 

 

De praktische informatie met o.a. tijden, voorbereiding, wat mee te nemen en dergelijke vind je in het document hierbij. De voertaal is Engels. 

 

preparations_magical_child_zonder_adres_brabant_2020.pdf

Healingweekend Voyahuasca  

 

 

Een healingweekend Voyahuasca (1 ceremonie) begint op vrijdagmiddag met sharing en heartdancing. Op zaterdag heb je ademwerk als voorbereiding op de ceremonie en op zondag is er sharing en een afsluitende heartdancing. 

 

In het bijgevoegde document vind je informatie over exacte tijden, voorbereiding, wat mee te nemen, accomodatie/overnachtingen ed.

 

 

 

 

 

Download hier:

 

voorbereiding_healingwknd_nl_zonder_adres.pdf

Voyahuasca verklaring 

 

 

In bijgaand document vind je de verklaring die je ondertekend mee moet nemen naar de retraite. Zonder ondertekende verklaring geen deelname aan de ceremonie. 

 

 

 

 

Gouden penseelstreek

 

 

 

 

Download hier: 

 

voyahuascaverklaring2019_3.pdf

MAO-remmers

 

 

 

 

Als je aan een healingweekend met medicijnplanten mee doet vragen we je met de voorbereiding rekening te houden met de stoffen die je niet mag of beter niet kan nemen. Omdat het gevaarlijk kan zijn (sommigen zelfs levensbedreigend) of vervelende bijwerkingen kan hebben in combinatie met de medicijnplant. Voor ons staat veiligheid bovenaan dus verwachten wij ook van onze deelnemers dat ze hier hun eigen verantwoordelijkheid in nemen door rekening te houden met de stoffen die in bijgaande lijst MAO-remmers zijn opgenomen.

 

Download hier:

mao_remmers_nl_2.pdf

b-1-744

 

Healing retraite internationaal - Brabant

 

Internationale Voyahuasca retraite met 2 ceremonies starten op donderdagavond met sharing. Op vrijdag ontmoeten we elkaar op een dieper niveau met Heartdancing en creëren we zo een veilige setting voor de eerste Voyahuasca ceremonie. Het ademwerk op zaterdag is voorbereiding voor de tweede ceremonie. Zondag is een integratie dag met gezamenlijk ontbijt, sharing en afsluitende Heartdancing.

 

In bijgaand document (Engelstalig) vind je de praktische voorbereidende informatie o.a. over tijden, vasten, wat mee te nemen, accomodatie/overnachtingen ed.

In dit weekend is de voertaal Engels.

 

Download hier het document:

 Gouden penseelstreek (3) 

preparations_international_retreats_2_ceremonies_brabant_zonder_adres.pdf