Relatie coaching &

ceremonies voor stellen

 

 

 

Wij geven al jaren coachingsessies voor paren. Om te leren openen naar elkaar, om vanuit waarheid en liefde als echte Soulmates door het leven te gaan. Coaching kan in elke fase van je relatie. In de verliefdheidsfase, als je al wat langer bij elkaar bent en vast loopt in je relatie of in/nabij de fase van wel/niet uit elkaar gaan zit of al besloten hebt om elkaar los te (gaan) laten. 

In welke fase je ook zit: wij steunen je graag met al onze kennis, ervaring en liefde om elkaar te (her)vinden. Hieronder lees je meer over de verschillende mogelijkheden en fasen. 

 

Verliefdheidsfase

Ben je nog steeds verliefd dan zit je in de fase van elkaar echt gaan leren kennen. Leuke dingen doen, volop genieten en zoveel mogelijk bij elkaar zijn. In deze fase kom je vaak nog niet de 'lastige' zaken tegen, want zit je nog op de roze wolk en is het vaak ook moeilijk om je 'minder leuke kanten te laten zien'. Echter, ook die horen erbij. Vaak kom je in deze fase ook al verlatings- en/of bindingsangst tegen.

Wil je elkaar écht leren kennen, van ziel tot ziel, met alles wat daar bij hoort?

Dat kan met coaching of door samen een Voyahuasca of truffel ceremonie te doen. Een gelegenheid om op een dieper niveau met elkaar te verbinden. 

 

Langer bij elkaar

Ben je al een hele tijd bij elkaar als stel dan weet je dat er momenten zijn dat je denkt: "hmm…. waarom was ik ook alweer bij hem of haar?" Je ontdekt de minder leuke kanten die ieder van ons heeft. Soms ontstaan er problemen waar je samen niet uit komt, keer op keer weer, ieder vanuit je eigen achtergrond. Het is belangrijk dat je elkaar kan horen zonder gelijk in een emotionele reactie te schieten. Communicatie is een van de moeilijkste dingen in een verbinding maar o zo wezenlijk! Het gaat erom dat je elkaar kan zien, horen en kan eren in verschillend zijn. Uiteindelijk gaat het erom dat je elkaar begrijpt zónder elkaar te willen veranderen.

 

Wel of niet bij elkaar blijven?

Dit is de moeilijkste vraag die er is. Wat gaan we doen: blijven we bij elkaar of gaan we elkaar los laten? Het is vaak een heel geleidelijk proces. Belangrijk hierin is weer je eigen behoefte te gaan voelen en uiten. En in hoeverre matcht het dan nog met de verbinding die je hebt samen? Waar zit er nog rek in, waar is de rek eruit? Trouw zijn aan jezelf, je eigen grenzen voelen en durven aangeven. Dit is spannend, want als je dat doet zou het wel eens uit elkaar kunnen lopen óf juist weer bij elkaar komen. Belangrijkste is dat je leert om (weer) je eigen kompas te gaan volgen. 

 

Stoppen met de relatie

Ben je het station gepasseerd dat er niets meer te redden valt, maar wil je wel op een fijne en goede manier uit elkaar gaan? Dat kan! Je bent ooit verliefd geworden op elkaar, je hebt elkaar door en door leren kennen, jullie waren zielsmaatjes. Waar is dat gebleven? De tijd maakt dat je als individu verandert, andere behoeften krijgt. Soms betekent dat, dat het ‘samen’ niet meer klopt, tenminste niet meer als liefdesstel. Maar dat betekent niet dat je niet als goede vrienden of zielsmaatjes verder zou kunnen. In een andere vorm van verbinding. Hoe doe je dat en wat is er nodig?  Dat soort vraagstukken helpen we jullie als stel mee, met raad en daad.

 

 

b-1-786  

 

 

 

 

 

True Soulmates

 

 

 

Wat wanneer?

Coaching of ceremonie?

 

 

Als je in een van deze fases in je relatie zit, kan je soms best wat ondersteuning gebruiken. Iemand die je spiegelt, iemand die van een afstand naar je verbinding met je (ex) partner kan kijken. Maar vooral om te kijken naar jezelf. Te ontdekken wat er in jou is dat maakt dat je iedere keer toch reageert zoals je reageert met een (vaak) niet gewenste uitkomst. Die je o zo graag anders wilt zien.

 

Met behulp van coachingsessies kan Lars je hierin als individu of als stel ondersteunen. Eenmalig of in een traject.

 

Als je de wijsheid wilt raadplegen van de medicijnplanten, bereid bent om echt je eigen stukken aan te kijken, alleen en/of samen (heel verbindend trouwens!) kan Tanja je begeleiden in individuele ceremonies. Met truffels of met Voyahuasca (caapi en truffels gecombineerd).

 

Lees hieronder meer over praktische zaken. 

 

 

Gouden penseelstreek (3)

Coaching sessies

 

Waarom relatiecoaching? 

 

Hoewel er uiteenlopende redenen voor relatiecoaching kunnen zijn, delen we graag met je waarvoor koppels eerder al bij ons kwamen:

 • Steeds in conflict komen zonder er weer goed uit te komen
 • De verbinding met elkaar niet meer voelen 
 • De ander lijkt onbereikbaar voor je te zijn geworden
 • Het ervaren van communicatieproblemen
 • De aantrekking is weg
 • Twijfel over het al dan niet bij elkaar blijven
 • Uitblussen en als broer en zus leven
 • Jaloezie
 • Mogelijke hereniging na scheiding
 • Over ontrouw heen komen
 • Je eigen behoeften volgen (die tegengesteld zijn aan die van de ander) en toch in verbinding blijven

Wij ondersteunen jou en je partner graag samen of individueel om de pijnlijke patronen die je relatie saboteren te doorzien en te helen. Wat we al weten is dat er onder dit alles ergens een verlangen zit om het anders te doen. Een verlangen naar de liefde en de intimiteit die je in het begin samen ervaarde.

Lars heeft het boek Echte Liefde Aangaan geschreven en een (gratis) relatietest (Heart defender test) ontwikkeld (samen met co auteur C. Kamycki) waarmee je inzicht krijgt in je relatiepatronen en de beschermers die actief zijn in jou en daarmee in je relatie. Het e-boek is hier te vinden. 

 

Relatiecoachingssessies vragen een investering van € 250 (incl 21% BTW) per sessie.

De eerst sessie duurt twee tot drie uur. Vervolgsessies duren gemiddeld twee uur. 

Lars Faber geeft de relatiesessies in zijn praktijk in Den Haag en op aanvraag en afhankelijk van het thema kan je een sessie met Lars & Tanja samen plannen (Den Haag). Mail voor een relatie- of individuele coachingsessie naar lars@degewijdereis.nl 

 

Ceremonies voor stellen

 

 

Als je je bewustzijn eens op een andere wijze wilt verkennen, de wijsheid van plantmedicijnen wilt ervaren wetend dat deze je echt bij je kern én bij dat brengen wat er werkelijk is, als je bereid bent de realiteit en je eigen spiegels aan te kijken dan is deze vorm van ondersteuning misschien wel wat voor jou of jullie als stel. In het verruimde bewustzijnsveld vertoeven geeft je een hele andere kijk op jezelf, op je relatie en op het leven. Kom je in aanraking met wat nu werkelijk belangrijk is voor jou in dat moment en verder. Een ceremonie samen ervaren kan heel verbindend zijn. Maar ook rauw en eerlijk. Durf je dat aan?

Als je het samen gaat doen moet je beide echt een 'ja' van binnenuit voelen. Als een van de twee twijfelt of een nee voelt, dan adviseren we je om nog even te wachten om samen op Reis te gaan. 

 

Wat kan je verwachten?

We vragen je eerst ieder een intakeformulier in te vullen. Aan de hand daarvan vindt er een online intakegesprek plaats.

Dan ga je de voorbereidingsfase in waarin je je inleest en bewust bezig gaat zijn met jezelf, sommige dingen (tijdelijk) laten of anders doen.

Op de dag zelf beginnen we al vroeg met aarden en je/jullie thema verder verkennen in een bos, duin en strandwandeling om vanuit daar de ceremonie in te gaan die afhankelijk van het soort medicijn 4-10 uur duurt.

Na de ceremonie is het mogelijk om te blijven overnachten in dezelfde ruimte als de ceremonie. Uiteraard afhankelijk van hoe jij/jullie je voelen en of het wel of niet veilig is om naar je B&B, hotel of huis terug te gaan of dat het beter is dat je een nachtje blijft slapen.

 

Voorbereiding

Houdt er rekening mee dat je voordat je aan een ceremonie deel kan nemen je zeker moet weten dat je geen contra-indicaties hebt. Zie hiervoor onze pagina over medicijnplanten. Lees je goed in (gratis online boek De Gewijde Reis) met alle voorbereidingsdocumenten (o.a. ook voyahuascaverklaring, mao remmers). Een goede en serieuze voorbereiding maakt dat je meer effect uit je ervaring met medicijnplanten kan halen. 

 

Natuurlijk is het ook mogelijk om als single een coaching of individuele ceremonie te boeken. We houden de huidige maatregelen gegeven door de overheid in acht en werken alleen als het veilig is voor beide partijen.

 

Investering

Ceremonie 1 dag incl online intakegesprek vooraf per koppel: truffel of voyahuasca ceremonie € 575 per koppel.

Ceremonie 1 dag 1 persoon incl online intakegesprek vooraf: € 330 voyahuasca.

Afhankelijk of je voor truffels alleen of voyahuasca kiest duurt een Gewijde Reis 3-6 uur respectievelijk 4-10 uur. 

De ceremonie wordt geleid door Tanja Faber-Baetsen. Locatie: variabel

 

Reserveer

Wil je een ceremonie reserveren neem dan contact op met Tanja via tanja@degewijdereis.nl 

 

Download hier het voorbereidingsdocument:

 

 

 

voorbereiding_ceremonie_voor_stellen.pdf