JavaScript seems to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website. Click here for instructions on enabling javascript in your browser.

5 daagse Wedergeboorte van de Ziel (innerlijk kind) 28 okt-2 nov
AANBETALING ; 5 daagse 28 oktober - 2 november 2018

Een intense vijfdaagse waarbij je gaat ontdekken waar je in je leven verwond bent geraakt, hoe je de verloren delen van jezelf terug kunt vinden en een deel van je kunt maken. Dit proces van heelwording, waarbij je álle aspecten van jezelf gaat ontdekken en omarmen, noemt Lars De Wedergeboorte van de Ziel. De ziel is nooit weggeweest. Zij is alleen vaak bedolven door ervaringen uit onze vroege jeugd waarvan we vaak niet eens weten hoe ze ons gevormd hebben. Lars heeft een reeks methodieken ontwikkeld om diep in het onbewuste te duiken. Je leert en ervaart om je Innerlijk Kind te bevrijden uit wat Lars 'de kerkers van de ziel' noemt. Je leert het onvoorwaardelijk onder je hoede te nemen, zodat het uit kan groeien tot wat Carl Jung het Wonder Child noemde. De kern van ons wezen, met zijn of haar eigen gaven.

Programma
In deze retraite ga je door je biografische tijdslijn ontdekken waar je verwond bent geraakt en wat je kwijt bent geraakt. Je gaat werken met negatieve zijnsovertuigingen en deze leren transformeren. Daarna gaan we verder de diepte in en ga je je kernverwonding ontdekken en de emoties bevrijden die je diep vanbinnen vasthoudt. Met Soul Retrieval gaan we verloren zielsdelen terugvinden en omarmen en op donderdag vragen we moeder Ayahuasca om verder te helen wat er geheeld mag worden.

Voor wie
Deze retraite is voor mensen die de intentie hebben om hun Innerlijk Kind (terug) te vinden, te omarmen en te helen. Het helpt als je al vaker innerlijk werk hebt gedaan, maar is niet strikt noodzakelijk. Je kunt de juiste mindset helpen vinden door De Gewijde Reis en De Heldenreis te lezen, die je gratis via onze website kunt downloaden.

Locatie: kasteelboerderij Baarlo (Limburg)
Kosten: € 660 incl accomodatie op 3-4 persoonskamers met eigen toilet/douche, (soep)maaltijden en een feestelijk eindbuffet
Annuleringsvoorwaarden in bevestigingsmail (geen refund van aanbetaling)
Onder leiding van Lars Faber en team DGR

Klanten die dit artikel kochten, hebben ook het volgende gekocht: