JavaScript seems to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website. Click here for instructions on enabling javascript in your browser.

5 januari 2020, Sacred Breath/ holotropisch ademwerk, Zaandam
Dagworkshop onder leiding van Tanja Faber, mede oprichter van De Gewijde Reis

Voor wie? Voor degenen die kennis willen maken met onze organisatie, ons werk en de bereidheid hebben om je eigen innerlijke wereld te gaan verkennen door middel van je eigen adem. En voor degenen die een dag de verdieping van je eigen processen weer willen ervaren met behulp van (holotropisch) ademwerk.

Er wordt gewerkt in tweetallen waarbij je de ene sessie zelf ervaart en de andere sessie als sitter ervaart (deze wordt door velen als onverwacht bijzonder ervaren doordat je het proces van anderen van dichtbij mag meemaken en vlak niet uit wat er ook in deze sessies bij jezelf aangeraakt kan worden).

Programma:
Inloop: 8.45-9.30 (deur sluit om 9.30)
Aanvang: 9.30 introductie
Eerste sessie 10.30-12.30
Lunch potluck: neem wat te eten mee om te delen voor het buffet
Tweede sessie: 14:00-16:00
Afsluiting/ sharing: 16:30-17:30

Maximaal 40 deelnemers
Locatie: Zaandam (vlakbij Schiphol, 15 min)
Prijs: € 50 p/p
Meenemen: gemakkelijke loszittende kleding (in laagjes), waterflesje, blindfol/mindfold, notitieblok en pen

Je inschrijfgeld is niet restitueerbaar. Je kan wel iemand anders in jouw plaats laten komen uiteraard in afstemming met De Gewijde Reis (info@thesacredvoyage.com)
Na inschrijving krijg je binnen 3 werkdagen een bevestigingsmail met informatie. We vragen je een intakeformulier in te vullen en zsm terug te sturen. Houd er rekening mee dat er contra indicaties zijn voor ademwerk: zwangerschap, psychische aandoeningen zoals psychose, schizofrenie en borderline, hoge bloeddruk, hartaandoeningen, anti depressiva.