JavaScript seems to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website. Click here for instructions on enabling javascript in your browser.

Dagworkshop Sacred Breath

Voor wie? Voor degenen die kennis willen maken met onze organisatie, ons werk en de bereidheid hebben om je eigen innerlijke wereld te gaan verkennen door middel van je eigen adem. En voor degenen die een dag de verdieping van je eigen processen weer willen ervaren met behulp van intens ademwerk met sessies van 1,5 uur.

Er wordt gewerkt in tweetallen waarbij je de ene sessie zelf ervaart en de andere sessie als sitter ervaart (deze wordt door velen als onverwacht bijzonder ervaren doordat je het proces van anderen van dichtbij mag meemaken en vlak niet uit wat er ook in deze sessies bij jezelf aangeraakt kan worden).

Programma:
Inloop: 9.15-9.45 (deur sluit om 9.50)
Aanvang: 10.00 introductie
Eerste sessie voor lunch
Lunch : neem je eigen lunch mee
Tweede sessie: na lunch
Afsluiting/ sharing, einde rond 19:00
Voor koffie en thee wordt gezorgd.

Maximaal 30 deelnemers
Locatie: Zaandam (vlakbij Schiphol, 15 min)
Prijs: € 95 p/p 
Trainer: Tanja Faber-Baetsen
Meenemen: gemakkelijke loszittende kleding (in laagjes), waterflesje, blindfol/mindfold, notitieblok en pen
Voertaal Engels en/of Nederlands afhankelijk van deelname Engelstaligen

Je inschrijfgeld is niet restitueerbaar of verschuifbaar. Je kan wel iemand anders in jouw plaats laten komen uiteraard in afstemming met De Gewijde Reis (info@degewijdereis.nl). Zodra we je betaling hebben ontvangen ben je automatisch geregistreerd. Je krijgt ongeveer 2 weken van te voren nog een mail met praktische informatie. Als je in de twee weken voorafgaand aan de workshop symptomen hebt van corona, koorts, lucht-, keelinfecties of verkoudheid of gevaccineerd bent in de twee weken voorafgaand dan vragen we je om niet deel te nemen aan de workshop. Ook als je iemand in je directe omgeving hebt met deze symptomen vragen we je om niet te komen. 

We vragen je een intakeformulier voor ademwerk in te vullen en zsm terug te sturen, uiterlijk 7 dagen van te voren, voor 12 februari 2022.

Houd er rekening mee dat er contra indicaties zijn voor ademwerk: zwangerschap, psychische aandoeningen zoals psychose, schizofrenie en borderline, hoge bloeddruk, hartaandoeningen en anti depressiva.

Product informatie:

contra-indicaties invullen: -


Klanten die dit artikel kochten, hebben ook het volgende gekocht: