Wegens technische problemen kunnen we tijdelijk geen Ideal betalingen ontvangen.  Indien je je wil inschrijven voor dit retreat mail ons: info@degewijdereis.nl en stuur ook je intake aan ons toe te vinden bij het kopje informatie en formulieren. (Paypal betalingen en overschrijvingen ontvangen we wel)

Restantbetaling : indien op vol, neem eerst contact met info@degewijdereis.nl

Een retraite met veel stilte, gewaarzijn, maar ook bevrijding van wat er wil los komen. Rituelen, dans, ademwerk en uiteraard een ceremonie.

 

Wanneer ervaar jij innerlijk stilte? 
Bij afwezigheid van geluid, of gedachte, of beweging?  In dit weekend laten we alles achter ons wat ons afleid van het alleen maar hoeven zijn. Zakken we diep in onszelf, in alles wat er leeft, voorbij de woorden en alles wat er op een dag van ons gevraagd wordt. Misschien even onwennig of spannend, maar eenmaal hiervan geproefd....voelt het heel natuurlijk, thuiskomend in een bad van gewaarzijn.  

We gaan weer ontdekken wie we zijn zonder mobiel, zonder boek en zonder gesprek met onze kamergenoot/kamergenoten. 
Er zal natuurlijk geluid zijn, en beweging en het volgen van allerlei impulsen. En we zullen steeds dieper zakken in een veld van rust, van stilte, van een wijds gevoel van zijn, voorbij het fysieke lichaam. Hier ervaren we een verdiepende verbinding met onszelf en de ander. We voelen weer waar we staan in ons leven en welke aspecten, mensen en kwaliteiten belangrijk zijn om meer aandacht aan te geven. Waar we afscheid van mogen nemen of waar we juist meer van willen. 

 

Samen waden we ons dit weekend in een alles-dragen veld. Een veld dat altijd aanwezig is, alleen zo gemakkelijk wordt overspoelt door gepraat, drukte, gedachten en de veelheid van het dagelijkse leven.  Even los van werk, van gezin, kinderen, verplichtingen en sociale contacten. Even helemaal tijd voor JOU. Een prachtige kans om weer op te laden.

 

Wat gaan we doen?
Sharing, Heartdancing, loslaat ritueel (vuur ceremonie), verbonden ademhaling sessie, stilte wandeling in het bos en een ceremonie met de moeder. Uiteraard integratie op de laatste dag met oa nog een mooi ritueel.  
In de retraite is er tussen de programma onderdelen stilte, zonder woorden. Niet in de pauzes, niet bij het eten, niet bij het samen zijn. We nodigen je uit om, zoals gezegd, zonder telefoon dit weekend in te gaan, zodat je je helemaal kan focussen op jou.

 

Programma/tijdschema
Aankomst deelnemers vrijdag 24 februari 2023 tussen 14-15 uur, start programma 15.30
Einde zondag 26 februari rond 14:00

Locatie en prijs: Drenthe, € 395 (incl accommodatie en eten)
O.lv. Sijtje Jansen, zeer ervaren in het begeleiden van retraites, uiteraard samen met haar team. 
Voertaal Ned/Engels (alleen bij buitenlandse deelnemers)

 

Check de annuleringsvoorwaarden in onze webshop. De aanbetaling is niet restitueerbaar of doorschuifbaar (€150)

 

Product informatie:

workshop: meerdaags
contra-indicaties invullen: -