Internationale Soul Coach Trainingen (Engelstalig)

Soul Coach 72 dpi

Sinds 2018 geven we jaarlijks internationale training modules Soul Coach waarin de basis werkmethoden worden geleerd die nodig zijn om in een veilige setting deelnemers te kunnen begeleiden in transformerende helende persoonlijke processen. Naast de basistechnieken krijg je diverse tools aangereikt waarmee je je clienten kan meenemen naar de kerkers van de ziel en innerlijk kind thema's en trauma's kan helpen verwerken.

Reserveer je plek

Module 1: 9 dagen training
Module 2: 6 dagen training
Module 3: 6 dagen training
Module 4: 6 dagen training (scroll down)

De internationale training bestaat uit 3 modules en een special breathwork coach module IV

Module I: In de 9 daagse basistraining leer je de methoden: Core Wound breathwork (kernverwondingen), Sacred Breath (ademwerk) en ook hoe je deelnemers kan begeleiden en ondersteunen met plant spirits. 

Module II: In deze 6 daagse training leer je de technieken Sacred Language of the Heart breathwork (negatieve overtuigingen/hechtingsthematiek), Soul Retrievals, meditatie Licht van Compassie, sharing en workshop Heartdancing en uiteraard begeleiden in ceremonies. 

Module III: In deze 6 daagse training krijg je teachings en workshops in Schaduwwerk met ademwerk, Tijdlijn / Biografie, muziek, administratief opzetten retreat/ceremonies (intake etc), consent en aanraking (do's/don'ts), workshop Heartdancing, ceremonies en sharings. 

Module IV: Deze module is nieuw vanaf 2024 en is een special breathwork coach module. Diverse ademwerk methodieken en interventies, achtergrond vanuit de door Lars Faber ontwikkelde Schatkaart van de Ziel, Heartdancing en sharings zijn onderdeel van het 6 daagse programma. Ook met 2 ceremonies. 

Nadat je de drie basismodules (I, II en III) hebt afgerond, ben je onderdeel van de Soul Coach community en wordt je opgenomen in het register van Soul Coaches. 

 

Soul Coach internationale Training Module I

In 9 dagen leren we je wat het inhoudt om een goede begeleider te zijn
Je leert waar je op moet letten en je gaat ook je eigen processen in. De helft van de tijd ben je deelnemer, de andere helft begeleider. Een voorwaarde om te kunnen begeleiden is dat je zelf je eigen processen aangaat en aankijkt waarin je open staat voor feedback.  De basis voorwaarden om een goede begeleider te zijn, krijg je in deze 9 daagse mee. 

Tanja Faber leidt deze 9 daagse training. Zij nemen een ervaren team van De Gewijde Reis trainers en begeleiders mee die je ondersteunen in jouw proces als zowel deelnemer als begeleider in spe.

Voor wie 

Mensen die meer willen weten over hoe anderen veilig te begeleiden en ondersteunen in persoonlijke processen; voor mensen die een eigen praktijk willen starten/hebben en daarin willen werken met adem/lichaamswerk en en/of de spirit planten; voor mensen die geïnteresseerd zijn in het begeleiden bij organisaties als De Gewijde Reis. 

Mensen die deze training eerder hebben gevolgd zijn oa psychologen, psychotherapeuten, hulpverleners in de zorg, docenten, coaches, mensen die het roer volledig omgooien en meer. 

Je kunt de methodieken die je hier leert gebruiken om mensen te ondersteunen en begeleiden bij hun persoonlijke processen, innerlijk kind processen en verwerking van trauma's. 

De training is voorwaarde om te volgen als men de intentie heeft om begeleider bij De Gewijde Reis te worden (hiervoor kan je na deelname aan drie 3 modules bij geschiktheid, wederzijdse klik en startsein 'ready gezien je eigen persoonlijke processen' als assistent begeleider een jaar ervaring opdoen indien er plek is). Voorwaarde om volledig teamlid te worden is dat je ook module II en III volgt. 

Nederlanders kunnen ook de Nederlandse jaartraining Soul Coach volgen (7 weekenden). Hier leer je alle technieken die we bij DGR gebruiken (oa diverse vormen van ademwerk, Soul Retrieval, focusing, afstemming/aanraking, stemexpressie, sharing).

Ervaring:

Het is een pre als je ervaring hebt in persoonlijke ontwikkelingsprocessen, maar geen noodzaak. Een vooropleiding is niet vereist, een pre is een mbo denk- en werkniveau. Ervaring met plant ceremonies is een voorwaarde voor module I. 

Wanneer, waar

Datum 14-22 maart 2023 (max 16 deelnemers), Nederland (VOL, wachtlijst)
Prijs: € 2.295 incl workshops, teachings, rituelen & ceremonies, accomodatie en biologische catering (cf dieet ivm ceremonies)
Aantal uren training: 65
Accomodatie: verblijf in 2 persoons kamers 
Voertaal: Engels

Datum 2024: 30 maart - 7 april 2024, Nederland, inschrijving gestart


Je reservering is pas definitief na ontvangst van de aanbetaling en intake, uiterlijk binnen 4 weken na aanmelding. Geen restitutie van de aanbetaling.
Het restant van de betaling dient uiterlijk 2 maanden voor aanvang te zijn voldaan. 

Aanmelding / contact

Heb je interesse neem dan contact op met info@thesacredvoyage.com. De training is internationaal en vindt plaats in het Engels. 

Hieronder kan je de aanbetaling doen:

Reserveer je plek

9 daagse soul coach 2021Soul Coach Training 2021

Soul coach training 2020Soul Coach Training 2020 

Portugal 9 daagse 2020Soul Coach Training 2019

 

Soul Coach Training, internationaal Module II: 6 daagse training

In deze module II leer je nieuwe technieken Soulretrieval, Sacred Language of the Heart ademwerk en Licht van Compassie. Deze technieken ga je ervaren als begeleider/coach/facilitator in spe én als deelnemer. Als begeleider  is het belangrijk dat je actief bezig blijft met je eigen persoonlijke ontwikkelingsprocessen. 
Ook vinden in deze module twee ceremonies plaats, een als deelnemer, de andere als begeleider in spe. 

Je zult deze methodieken kunnen gebruiken in je eigen praktijk of organisatie om je cliënten/deelnemers te ondersteunen in een veilige setting zodat ze hun innerlijke processen aan kunnen gaan, oude patronen kunnen transformeren en trauma's kunnen helen. 

De in deze training gegeven onderdelen worden al sinds 2012 gegeven in de Nederlandse jaartraining.

Het is niet nodig om eerst module I te hebben gevolgd. Je kan de modules in willekeurige volgorde volgen. 

De training wordt geleid door Tanja Faber-Baetsen. 

Datum: 12-18 mei 2023 The Netherlands / 24-30 juni 2024 Portugal
Locatie: Drenthe/Havelte (2023)/ Portugal (2024)
Investering: € 1.595 (training inclusief verblijfskosten en catering passend in het vastendieet)
Aantal trainingsuren: 42
Voertaal Engels

Voor aanmelding dien je het intakeformulier in te vullen. 

Zie voor meer informatie onze internationale website: www.thesacredvoyage.com 

Reserveer je plek

Soul coach training 2022Soul Coach module II, April 2022

Soul Coach module II okt 2020Soul Coach module II, oktober 2020

1-256

 

Soul Coach module III 6 daagse training 

In deze module III leer je nieuwe technieken, ga je zelf ervaren en krijg je teachings over: Biografie/tijdlijn lopen (door Lars ontwikkelde methode voor innerlijk kind werk),  integriteit, consent en aanraking (do's and don'ts), omgaan met schaduwkanten/demonen (moeilijke situaties oa in ceremonies), muziek in ceremonies en het hele proces van intake tot feedback en administratie/registratie ertussen.

Deze technieken ga je ervaren als begeleider in spe én als deelnemer. Als begeleider  is het belangrijk dat je actief bezig blijft met je eigen persoonlijke ontwikkelingsprocessen.
Ook vinden in deze module twee ceremonies plaats, een als deelnemer, de andere als begeleider in spe.

De training wordt geleid door Tanja Faber. 

Datum: 14-19 november 2023
Locatie: Gelderland
Investering: € 1.595 (training inclusief verblijfskosten en catering passend in het vastendieet)
Aantal trainingsuren: 42
Voertaal Engels (indien buitenlandstaligen aanwezig)

Voor aanmelding dien je het intakeformulier in te vullen. 

Reserveer je plek

1-883

Soul Coach internationale Module IV - Breathwork coach special

 

In deze nieuwe module IV leren oprichters Lars en Tanja Faber jou de belangrijkste ademtechnieken en interventies. Lars Faber is al 20 jaar ademcoach en leidt in zijn opleidingsinstituut breathwork coaches op. ZIjn eigen ontwikkelde Schatkaart van de Ziel leert je de achtergronden van hoe patronen en gedragen ontstaan, maar vooral ook hoe je ze kan transformeren. In deze module dus veel ademwerksessies om zelf te ervaren en om te begeleiden, alsook teachings, Heartdancing, sharings en twee ceremonies. 

Zes dagen vol de diepte in met zowel je eigen processen als leren hoe anderen te ondersteunen in de innerlijk kind processen. Een verdieping voor Soul Coaches en Soul Coaches in spé, want ademwerk is de perfecte opener van het lichaam voordat je ander innerlijk werk en bewustzijnswerk gaat doen. Een prachtig instrument om te gebruiken in je eigen praktijk of retraites. 

 

Wanneer: 6-11 januari 2024
Locatie: Drenthe
Prijs: € 1.595 incl verblijf 5 nachten op tweepersoonskamers (manne/vrouwen gescheiden) en maaltijden
Aantal trainingsuren: 42
Voertaals: Engels
Trainers: Lars en Tanja Faber, oprichters van De Gewijde Reis/ The Sacred Voyage

Je aanmelding is definitief na ontvangst van de aanbetaling (€ 450).
Meld je hier aan. 

Internationale Soul Coaches register:

 

Ellen (NL) v
Hilde Tack (BE)
Andrea Heerbaart (NL)
Jeroen de Jeu (NL/ESP) v
Justine Wiercimok (POL/ESP)
Astrid Teekens (NL) ok
Aliki  (NL) v
Daphne Ottens (NL) v
Rob Sluijter (NL)
Wendie (NL) v
Dolf van Vleuten (NL)
Kieran Collins (IRL)
Austin Gibbons (IRL)
Svilena  (BUL), +352 661785747 or +359 884597788; svilena.georgieva@gmail.com 
Mark Haanstra (NL) v
Michael Hoj (LUX) ok
Nadezhda (Nadia) Rashkova Mladenova (BUL)
Kirk James Baumann (BUL)

Ervaringen van deelnemers (Zowel in Nederlands als Engels)  

Ik heb de training als magisch ervaren, als leerzaam. De training heeft voor mij zeer bevestigend gewerkt over het volgen van mijn pad. Ik ben al aardig diep gegaan in mijn leven door bepaalde studies en therapieën, maar zo diep als met bijvoorbeeld de corewound-oefening nog nooit. Wat ik ook mee naar huis neem is dat je altijd dieper kan gaan. Of zijn er meerdere kernwonden? Vast wel maar één van mijn kernwonden heb ik, - klats boem- losgelaten daar in Portugal. Direct, binnen een uur! Heerlijk!  Lekker zware kost losgelaten en door moeder aya-huasca bevestigd in mijn zijn, in mijn doen. Wat een cadeau aan mezelf zeg! Ben gewoon trots op het feit dat ik het mezelf gun, want we weten allemaal ; het begint bij zelf-liefde.
- Ellen

Wow. This 9 days retreat has been the most healing days in my whole life. I have been in many trainings over the past years, but this one was over the top. It was AMAZING, and I want the whole world to know about this. The whole setting was just amazing and by that I mean the place, the guides, the facilitators, the participants, the weather, the atmosphere. And by medicine I mean the "medicine" which is inside us and around us: the breath and the way our body responds to the oxygen, and the way our body releases old stuck energy from and with the oxygen. This is just an amazing teamwork from the nature which we all are Emoji
- Ingvild

The training was very intense. I liked the fact that we had a double role in each part of the program. We were able to guide others in all the methods but also we were able to undergo each technique ourselves. This really helps to fully understand everything. What I have gained with it is for sure how to help others. It doesn't feel like re-inventing the wheel, we just apply the proven techniques and work further on that. 
- Maria

I was VERY impressed with the variety of exercises and workshops we did to confront the tendency to feel exposed and vulnerable. The different things we did as a group and individually was challenging at times but incredibly revealing of my tendencies and also how far I have come with myself in all my healing work. I will use some of these exercises with my own clients!

It was amazing – thank you. I saw on my voyage that my life is now in 2 distinct parts – my life before this training and my life afterwards.
- Tina

The training was a wonderful experience overall and I learned a lot about the work of guiding. I learned that you have to be very aware of your own process, as you are likely to be triggered by all sorts of things that the travellers and even the other guides might do. You have to be able to look after yourself and hold clear boundaries and whenever an impulse arises to make contact with a voyager you have to always check whose benefit it is for (this is a fundamental guideline that Tanja emphasised, for good reason). You have to connect with your intuition and be prepared to get it 'wrong', which you inevitably will at times.
- John

I learned so much about becoming a guide and gained experienced in guiding, supporting and helping others. I want to run my own retreats and the course was beyond my expectations of what it taught me about transitioning from a participant myself to being able to use my intuition and skills to care for others as a guide. I believe I am much better equipped to care, share and love for others within workhops and rituals. 
- Gibby

The training was just amazing. I learned so much through the teachings and the hands on experience. I liked all of the different parts of the program and they fit perfectly into the program. I am now more in touch with my intuition and understand more what it means to tap into someone’s energy in order to try to support that person and feel what he or she needs. I am more aware of how important it is to allow and welcome everything that is, so that a safe space is created. Only when we feel safe, transformation can occur. 
- Nayeli

I felt the training was paced very well. Each lesson/gathering was a solid building block for the next one. The instruction was very clear and communicated with love. There were plenty of opportunities to ask questions and give feedback as we went along. The training was conducted in an atmosphere of invitation and total acceptance with good boundaries that created a profound feeling of safety. Everything was explained really well so that you knew why certain techniques are used and the theory underpinning it.

I have learned that everything is ok and to trust my own and other peoples processes.  I will definitely take this forward with me when working with my own clients and with my own self development. 
- Paula

This training was amazing. The different practices worked synergistically and the group was wonderful. The alternance between guiding and voyaging was particularly useful.
- Xavier