NIEUWS

25-11-2018

Sacred Breath, Portugal en Gay Healingweekend 2019

Sacred Breath, Portugal en Gay Healingweekend 2019

Afgelopen weekend heeft het eerste officiele Sacred Breath weekend plaatsgevonden. Het eerste weekend van De Gewijde Reis waarin GEEN medicijnplanten worden gebruikt. Met een middel dat ons allen ter beschikking staat: onze ADEM. In sessies van 3 uur, waarbij je persoonlijk wordt begeleidt en gelegenheid hebt om daarna je ervaring aan het papier toe te vertrouwen d.m.v. een mandela creatie. Als je voelt dat Ayahuasca nog te ver weg voor je is, nog niet jouw tijd, of als je juist even eens jezelf verder wilt ontdekken en kennis wil maken met je inner healer, dan kan je er voor kiezen om een Sacred Breath weekend te doen. De eerstvolgende is gepland begin mei 2019 waarin je twee ademsessies van 3 uur ondergaat en er 2 mag begeleiden als sitter. Een bijzondere diepe verbinding aan mag gaan met je zelf en getuige mag zijn van een ander zijn proces wat ook jouw proces weer raakt en kan voeden. 

Heb je interesse kijk dan hier.

 

Vorige maand hebben we ook weer een prachtige retraite gegeven in Portugal. Een mengeling van Nederlanders en mensen van all over the world die de diepte van hun eigen essentie indoken. Komend jaar zullen we vier keer een retraite geven in Portugal. De eerste twee worden geleid door Lars & Tanja Faber, de derde en vierde beide door Tanja Faber. 

Voor het eerst organiseren we een 9 daagse internationale Ayahuasca Soul Coach training (februari) en de vijfdaagse The Rebirth of the Soul - Inner Child versie ook voor het eerst in Portugal (april). In juni en oktober vindt weer de 4 daagse The Essence of Being plaats. Alle retraites vinden in het prachtige en warme Algarve plaats. 

 

In 2019 zal voor het eerst een healingweekend worden gegeven voor gay en bi mannen. Onze gay ceremonieleider Frans Boelen zal dit met zijn team gaan leiden. In een veilige omgeving met gelijkgestemden kunnen delen, helen en zijn over dat wat je geaardheid in dit leven met zich meebrengt.

Wil je meer info mail dan naar info@degewijdereis.nl of wil je deelnemen geef je dan hier op.  

 

 

JA-IK-HEB-INTERESSE

19-08-2018

6 daagse 2018 en 7 daagse 2019

6 daagse 2018 en 7 daagse 2019

 

Twee dagen geleden sloten we onze internationaal bezochte 6 daagse retraite Leef het leven waar je van droomt af. Met deelnemers uit Australië, Canada, Verenigde Emiraten, Amerika en Europa, wat een droom om met zoveel verschillende culturen en unieke mensen bij elkaar te mogen zijn en de diepte van hun essentie in te mogen duiken. Te mogen delen, helen, huilen, lachen, genieten en loslaten. Ruimte te creëren in ieder van ons, ook bij het team, waardoor we nog meer onszelf kunnen zijn en kunnen gaan staan en leven voor onze dromen. 

 

Besloten dat we er volgend jaar een 7 daagse retraite van gaan maken. Met zweethutten, Ayahuascaceremonies, stemwerk, Sacred Breath (holotropisch ademwerk), Soulretrievals, Heartdancing, integratieworkshops, sharinggroepen en nog veel meer. 

 

Heb je dit jaar gemist en wil je er wel bij zijn volgend jaar, dan kan je al in je agenda noteren:

 

9-16 augustus 2019

 

Leef jij het leven waar je van droomt?

 

Gouden penseelstreek (3)

 

07-06-2018

Ayahuasca in de therapeutische setting van De Gewijde Reis

Ayahuasca in therapeutische setting: In dit filmpje kun je ontdekken hoe we bij De Gewijde Reis werken en wat het mensen brengt om de diepe pijn te bevrijden die in het lichaam is opgeslagen.

07-06-2018

Twee deelneemsters aan het Ayahuasca Wedergeboorte van de Ziel weekend vertellen hun verhaal!

Lichtwerkers Diana en Cindy nemen je anderhalf uur mee in alle ervaringen en belevingen, van begin tot eind. In het Wedergeboorte van de Ziel weekend duik je de diepte in van je eigen biografie, en waar je verwond bent geraakt. In deze blog vertellen ze echt álles, van voorbereiding, vasten, voorbereidende workshops, de begeleiding, de Ayahuasca ceremonie en de integrerende dag. En natuurlijk hun eigen ervaringen!

16-05-2018

Lars schreef voor tijdschrift Spiegelbeeld een opiniestuk over de uitdaging van man-zijn

Lars schreef voor tijdschrift Spiegelbeeld een opiniestuk over de uitdaging van man-zijn

Artikel van Lars Faber over Man zijn anno 2018 in tijdschrift Spiegelbeeld: lees het hier

 

Stel dat je van een andere planeet komt en van een afstandje ons huidige wereldbeeld zou aanschouwen. Zou je dan de conclusie kunnen trekken dat de man anno de 21e eeuw de weg kwijt is? Verdwaald in een vreemde droom, een soort collectieve gewelddadige identiteitscrisis. En als we de weg kwijt zijn, kunnen we die dan weer terugvinden?

14-02-2018

De Wedergeboorte van de Ziel 2018

Komend weekend mag ik het eerste weekend leiden van de jaartraining, waarbij we met een groep van 60 deelnemers en begeleiders de diepte in gaan. Deze editie is helemaal vol, en er staan al talloze mensen op de wachtlijst.

 

https://www.degewijdereis.nl/jaartraining/

 

Zo bijzonder om zo'n grote en mooie groep mensen te begeleiden die écht de diepte in willen. Het lezen van intakes is soms hartverscheurend; zoveel leed dat er onder onze oppervlakte verscholen is. In dit jaar gaan we leren om laag na laag te verkennen en weer tot leven te brengen, inclusief de pijnlijke stukken die zich in de diepte verscholen houden.

 

Dit eerste weekend gaan we gelijk de diepte in; de deelnemers hebben een biografie en bijbehorende tijdslijn gemaakt die we systemisch gaan verkennen en ontdekken waar we stukken van onszelf zijn kwijtgeraakt. Met de intentie om ons Innerlijk Kind te bevrijden (lees hier meer over in De Heldenreis, die je van onze website gratis kunt downloaden https://www.degewijdereis.nl/gratis-e-boek-cd/ ) gaan we met adem- en lichaamswerk de diepte in, met respect voor onze beschermingsmechanismen en Poortwachters.

 

De afgelopen dagen heb ik mij helemaal ondergedompeld in muziek om deze Innerlijke reis met de prachtigste muziek mogelijk te begeleiden. Per toeval ontdekte ik ooit dat Trance muziek zoals die tussen de jaren '90 en 2005 gemaakt werd, daar fantastisch voor geschikt is. Het raakt de emotionele laag die ons aan thuis herinnert, aan onze ziel, onze onschuld, aan de tijd dat we het leven met grote ogen verwachtingsvol aankeken, voordat we ons terugtrokken en beschadigd raken. Dáár gaan we naar terug, om die verloren stukken terug te halen en in ons leven te brengen.Het is een proces dat ik zelf de afgelopen jaren heb mogen doorleven. Keer op keer de weg weer kwijt raken, en keer op keer weer terugvinden. Vanuit een verlangen om écht te leven. Het leven is veel te kort om weg te kwijnen. Bij mij brandt dat verlangen in elk geval, nog meer omdat ik vorige week een van mijn zeer goede vrienden verloor. Emiel van der Beek, een kunstenaar in hart en nieren, die mij door zijn levende voorbeeld liet zien hoe het is om je dromen na te jagen en te leven, geen consessies te doen. 54 jaar oud geworden, maar door en door geleefd. Met pijn in mijn hart neem ik afscheid van je. En beloof je dat ik er alles aan doe om de droom voort te zetten. Geen consessies. Leven!

 

Trots en blij dat ik dit werk mag doen, met mijn Soulmate Tanja Faber aan mijn zijde. Dit eerste weekend gaan we met Holotropisch Ademwerk (ontwikkeld door dr. Stanislav Grof) aan de slag, de lievelingswerkvorm van Tanja (die er helaas niet bij is dit weekend. Hierbij vast een voorproefje van de muziek die ik ga gebruiken - met toepasselijke titel; Coming Home.  Lars