Nieuws

23-11-2022

NIEUW Stilte retraite

NIEUW Stilte retraite

Verlang jij soms ook zo naar even niets hoeven? Niet eens contact willen met anderen? Of gewoon om de stilte in jezelf op te zoeken, maar daar geen ruimte en tijd voor hebben in het dagelijkse leven?

 

Ook wij vinden het soms lastig om echt naar binnen te keren in het dagelijkse leven. Stilte is een van de manieren om dat te kunnen. Daarom ontstond het idee om een stilte retraite te organiseren inclusief een ceremonie. Tijdens de programma onderdelen kan je wel geluid maken uiteraard (het werk dat we doen vraagt om loslaten, ook in geluid), maar tussen de programma onderdelen door houden we het stil. Om echt nog dieper te kunnen zakken. Durf jij het aan?

 

Op een heerlijke plek in de bossen, veel stilte en natuurgeluiden, op twee persoonskamers, echt tijd voor jou. 

Reserveer hier je plek en vind ook meer informatie. 

23-11-2022

Soul Coach opleiding NL 2023-2024

Soul Coach opleiding NL 2023-2024

De inschrijving voor de Nederlandse Soul Coach opleiding 2023-2024 is geopend.

 

Zeven weekenden duik je de diepte in om te helen, transformeren, groeien en verbinden. Met jezelf en anderen. Een groep die je tribe gaat zijn. Waar je ook leert om anderen liefdevol te begeleiden in hun persoonlijke processen en een veilige setting leert neerzetten. Met methoden zoals Soul Retrieval, diverse ademwerk methoden, focusing en Heartdancing. 

 

'Het grootste cadeau dat ik mezelf ooit heb gegeven.' - Wendie

 

Meer informatie vind je hier. Al honderden mensen gingen je voor. Verzeker je hier van een plek. 

01-11-2022

Internationale Soul Coach opleiding 2023

Internationale Soul Coach opleiding 2023

De internationale Soul Coach opleiding bestaat uit drie modules. Een 9 daagse (maart) en twee 6 daagse trainingen (mei en november).  

 

Intense trainingen waar je zelf de diepte in gaat met de diverse methoden en waar je leert om anderen in een veilige setting te begeleiden. Met en zonder plant spirits. In elke training ervaar je zelf minimaal 1 ceremonie en leer je ook anderen te begeleiden hiermee. 

 

De modules in 2023 vinden plaats ni maart, mei en november. Je kan ze in willekeurige volgorde volgen. Ze vinden in 2023 allen in Nederland plaats.

Meer informatie op onze speciale Soul Coach pagina. 

01-11-2022

Eerste Heartdancing facilitators afgestudeerd!

Eerste Heartdancing facilitators afgestudeerd!

De eerste cyclus van de basis opleiding Heartdancing is rond. De eerste Heartdancing facilitators zijn een feit!

 

Tanja volgt als jaren haar passie in dansen en al meer dan 10 jaar integreren we Heartdancing in onze retraites. Als manier om te verbinden met je lichaam, bewust te worden van je patronen, je innerlijk kind uit te nodigen om zich te laten zien via beweging. Een prachtige (hart)opener en manier om te verbinden met jezelf en elkaar. 
Daar moest natuurlijk een opleidingstraject voor komen, zodat ook anderen deze bijzondere vorm kunnen ervaren en leren hoe ze de basis kunnen gebruiken.  Of om te integreren in eigen praktijk en bij retraites of voor je eigen persoonlijke ontwikkeling zonder dat je er verder wat mee hoeft. 

 

Trots en blij met deze mooie mensen die de stap gaan maken om Heartdancing verder de wereld in te brengen. Trots op alle deelnemers van de eerste cyclus die enorme stappen in hun eigen ontwikkelingsproces hebben gemaakt. 

Meer informatie vind je hier

24-11-2021

PUUR receptenboek immuunboost

PUUR receptenboek immuunboost

Lars en Tanja hebben een prachtig geïllustreerd recepten PUUR uitgegeven in het kader van hun immuunboost challenge. Een challenge waarin je in drie weken tijd je immuunsysteem een boost geeft door koolhydratenarm, suikervrij, gluten- en lactose vrij te eten. En de meeste mensen houden er blijvend resultaten aan over én nemen diverse van de tips over in hun dagelijkse leven. Velen vallen kilo's af (die er als teveel aan zaten) en verminderen in klachten (zoals overgangsklachten, ontstekingen, pijnen) of klachten zoals jicht, hypoglycemie verdwijnen!

 

Het boek bevat drie weken lang elke dag drie recepten: een gezonde smoothie, soep en avondmaaltijd. Je kan het boek PUUR hier aanschaffen. 

 

Als je de erbij behorende drie weken challenge wilt doen (kan online ieder moment instappen), vind je die hier

 

Lars en Tanja voelen zich door deze challenge vele malen fitter, helderder in hun hoofd, gezonder en zijn beide ook nog eens blijvend 20 respectievelijk 7 kilo kwijtgeraakt aan overgewicht. 

26-10-2021

CD's Lars Faber op mp3!

CD

Eindlijk, lang verwacht, zijn de twee door Lars Faber geproduceerde CD's Lady Ayahuasca en de chakra meditatie Lost Inner Worlds op mp3 te verkrijgen. 

 

De hard copy versie van beiden is ook nog steeds verkrijgbaar in onze webshop

 

Je kan de mp3 versies hier vinden:

 

CD Lost Inner Worlds

 

CD Lady Ayahuasca

 

 

Gouden penseelstreek (3)

10-03-2021

Rebirth of the Soul

Doordat onze 5 daagse Rebirth of the Soul niet in Portugal kan plaatsvinden, organiseren we hem nu in Nederland op basis van Nature Healing. Heb je interesse? Stuur een mail naar info@degewijdereis.nl 

En bekijk onze documentaire wat je zoal kan verwachten. 

Datum wordt binnenkort bekend gemaakt!

 

 

09-10-2020

De Gewijde Reis opnieuw vertaald!

De Gewijde Reis opnieuw vertaald!

Lars zijn eerste boek De Gewijde Reis in nu ook vertaald in het Frans en Duits! Inmiddels dus al in 3 talen vertaald!

Met dank aan onze teamleden Denis van Melkebeke voor de Franse vertaling en dank aan Tanja Koch voor de Duitse vertaling. 

 

Via onze internationale website www.thesacredvoyage.com kan je de e-boeken na inschrijving voor de internationale nieuwsbrief gratis ontvangen.

09-10-2020

Gevoeligheidstest entheogenen

Gevoeligheidstest entheogenen

Lars heeft in 2006 al een test ontwikkeld waarmee je je gevoeligheid voor entheogene middelen kan onderzoeken. Doe hier de test en ontdek het zelf!

 

Link naar test:

https://degewijdereis.nl/home/files/Test_gevoeligheid_voor_entheogene_middelen.doc