NIEUWS

17-01-2020

Film release over ons werk

De documentaire Rebirth of the Soul is gelanceerd op 4 januari 2020. We hebben een film gemaakt over ons werk en onze werkmethoden zonder de medicijnplanten. In een retraite met onze meest geavanceerde en al vele jaren beproefde methoden die mensen weer (opnieuw) in verbinding brengt met zielsdelen waar het contact mee verloren was. Met stukken in jou die geheeld mogen worden en waardoor je letterlijk meer ruimte krijgt om te leven.  Om een leven op te bouwen dat je vervulling geeft en weer verbindt met wie je werkelijk bent. Een programma dat je van binnenuit empowered. Dat je in een veilige setting volledig mag zijn wie je bent en waar je voor staat. Gedragen en gesteund door een tribe, een groep gelijkgestemden die elkaar van over de hele wereld treft en verbindt.

 

We geven in 2020 de volgende Rebirth of the Soul retraites:

6-8 maart, Zaandam, 3 daagse zonder medicijnplanten

29 maart - 4 april, Portugal, 5 daagse (met medicijnplanten)\

6-11 juni, Portugal, 4 daagse (zonder medicijnplanten)

 

Bekijk ons werk in de documentaire hiernaast: 

 

17-12-2019

Jaartraining Soul Coach 2020

Eind januari starten we weer met de jaartraining Soul Coach. In deze training van 7 weekenden duik je én je eigen innerlijke wereld in én leer je methoden en technieken die we gebruiken bij De Gewijde Reis om mensen veilig te begeleiden in diepe innerlijke processen. 

 

Voor mensen die verder willen met hun eigen persoonlijke ontwikkeling en ook voor degenen die al een eigen praktijk hebben of willen opstarten om mensen te begeleiden in het herverbinden met hun hart en ziel door o.a. het ontladen en transformeren van vastzittende emoties en blokkades. 

 

Meer informatie op onze website: https://degewijdereis.nl/jaartraining-2020/ of bekijk het filmpje waarin Tanja Faber uitlegt over de jaartraining en deelnemers vertellen over hun ervaringen. 

 

 

Gouden penseelstreek (3)

29-11-2019

Dagworkshop Holotropisch Ademwerk (VOL)

Dagworkshop Holotropisch Ademwerk (VOL)

Kennismaken met of weer opnieuw duiken in je eigen binnenwereld mbv je adem

 

 

Een dag om je te verbinden met je binnenwereld met je adem als ingang. Een dag om kennis met ons en ons werk te maken als je dat nog niet kent en om heerlijk de diepte in te gaan en te verbinden met je eigen lichaam en wat zich daar allemaal wil laten zien, horen en/of voelen. Mogen vertrouwen op de wijsheid van je lichaam.
Een dag waarin we met tweetallen werken en er twee holotropisch ademwerk sessies van elk 2 uur worden gegeven, waarbij je de ene sessie ademt en de andere sessie sitter bent (en hier ook je processen mee ingaat). Een hele bijzondere manier van je verbinden met jezelf en met elkaar.

 

Onder leiding van de zeer ervaren Tanja Faber, mede oprichtster van De Gewijde Reis.

Locatie: Zaandam

Prijs: € 50

Tijd: 9:30 -17:30

 

Zie ook ons FB event: https://www.facebook.com/events/1770902916378318/ 

Of schrijf je in via onze webshop: https://degewijdereis.nl/winkel/product_info.php?cPath=51&products_id=611 

 

Gouden penseelstreek (3)

29-11-2019

Film lancering De Gewijde Reis

Film lancering De Gewijde Reis

Op 4 januari 2020 18:30 -21:30 in Zaandam, toegang gratis

 

Ons werk zonder medicijnplanten is opgenomen in Portugal afgelopen oktober. Prachtig diepgaande, helende en transformerende methoden die we bij De Gewijde Reis gebruiken om je in contact te brengen met je essentie, waardoor je weer met hart en ziel in het leven kan staan.
Je verbinden met dat wat werkelijk belangrijk voor je is en de magie weer in je leven toe te kunnen laten. Door te luisteren naar wat er in je lijf is opgeslagen en losgelaten wil en mag worden aan vastgezette blokades, trauma’s en pijnen. Vanuit daar weer de ruimte voelen om werkelijk te kunnen leven zoals jij dat wilt. En dat ervaren in een liefdevolle en veilige omgeving waar je helemaal jezelf mag zijn met alles wat er is.

 

Op deze avond lanceren we deze film in een samenzijn van oude bekenden en nieuwe geinteresseerden en geven de avond een feestelijk tintje. Je bent van harte welkom!

 

Wil je erbij zijn, stuur ons dan een mailtje info@degewijdereis.nl of info@thesacredvoyage.com 

Kijk op ons FB event: https://www.facebook.com/events/728065887662435/

 

Gouden penseelstreek (3)

29-09-2019

Stoppen met Ayahuasca

Einde tijdperk Ayahuasca bij De Gewijde Reis (1 okt. 2019)

 

De Gewijde Reis heeft besloten per direct niet meer te werken met de medicijnplant Ayahuasca in Nederland. Ondanks de in de afgelopen 15 jaar ontvangen feedback van onze deelnemers waarin ze de helende werking en life changing en positieve effecten beschrijven, voelen we dat het tijd en noodzakelijk is om te gaan stoppen met dit prachtige plantmedicijn. De recente negatieve publiciteit rondom ayahuasca (en geval(len) met dodelijke afloop), de wetgeving en handhaving die strenger gehanteerd zal gaan worden (uitspraak Hoge Raad in Santo Daime speelt hier een belangrijke rol in), maken dat we de beslissing hiervoor hebben genomen. Belangrijkste is nog dat we niemand in gevaar willen brengen door strengere handhavingsmaatregelen van overheid en politie. Niet onze deelnemers, niet ons team en ceremonieleiders en uiteraard niet onze prachtige organisatie en onszelf en ons gezin. 

 

We blijven uiteraard doorgaan met ons prachtige werk om mensen te (her)verbinden met hun essentie, met hun hart en ziel, alleen nu dus zonder Ayahuasca in Nederland. Wèl met onze andere werkmethoden zoals adem-en stemwerk, dans, Soulretrieval, Core Wound en natuurlijk Voyahuasca (wat volledig legaal is). Onze jaartraining in Nederland die weer start in januari 2020 en de Ayahuasca retraites in Portugal blijven doorgaan.

Concreet betekent het dat we alle nog geplande Ayahuasca retraites/weekenden in Nederland per direct omzetten in Voyahuasca weekenden geleidt door Lars en/of Tanja Faber of een van onze ceremonieleiders. 

 

We willen iedereen bedanken die met hart en ziel heeft gewerkt, ondersteund, ervaren en begeleidt bij onze Ayahuasca ceremonies en retraites. En dan een speciaal dank aan ons geweldige toegewijde en liefdevolle team en ceremonieleiders bij De Gewijde Reis! Dank aan alle reizigers die Ayahuasca retraites bij ons hebben ervaren. Door jullie en jullie feedback hebben we ons werk en setting iedere keer weer kunnen verbeteren en bewustwording in de wereld kunnen laten groeien. 

 

We hopen jullie gewoon te mogen blijven ontmoeten in onze retraites met en zonder Voyahuasca. In oktober maken we in Portugal een film over ons werk zonder de medicijnplanten. Werk dat net zo een diep en helend effect heeft als het werken met medicijnplanten. Zodra deze klaar is laten we het je uiteraard weten via onze nieuwsbrief en op deze website. 

 

Vanuit ons hart een liefdevolle groet,

Lars & Tanja Faber

 

Gouden penseelstreek (3)

03-09-2019

NIEUW bij De Gewijde Reis: Voyahuasca

In onze 7 daagse retraite Leef het leven waar je van droomt afgelopen augustus hebben we de try out gehad met het nieuwe plantmedicijn dat we gaan gebruiken naast de retraites en weekenden met Ayahuasca. We hebben het beste van twee werelden gecombineerd: Ayahuasca (de liaan) en psylocibine en noemen het Voyahuasca. In onderstaand filmpje vertellen we wat het is, hoor je ervaringen van deelnemers en door wie het gegeven gaat worden en wanneer.

 

Nieuwsgierig? Kijk dan het filmpje!

 

 

05-08-2019

Individuele coaching door Lars Faber

Individuele coaching door Lars Faber

 

Lars biedt individuele coachingssessies aan van 1 tot 1,5 uur in Den Haag. Voor specifieke thema's die je wilt onderzoeken, of als je vastloopt in je dagelijkse leven en je bereidt bent jezelf nog beter te leren kennen, je afgesloten bent van je hart en / of je levensenergie en de verbinding met jezelf weer wilt terugvinden. Lars werkt met de combinatie van lichaam, hart en geest en samen ga je op onderzoek uit om te kijken waar de sleutel naar heling zit. 

 

Voor meer info of een afspraak mail met lars@degewijdereis.nl 

03-08-2019

9 daagse Soul Coach training, Portugal 2020

9 daagse Soul Coach training, Portugal 2020

In februari 2020 organiseren we voor de 2e keer de 9 daagse training Soul Coach. Hier leer je om met een aantal methoden die we bij De Gewijde Reis gebruiken te werken. Je begeleidt en ervaart allebei. Er vinden 4 ceremonies plaats waarbij je er 2 ervaart als Reiziger en 2 begeleidt. De methoden Core Wound, Ademwerk en Heartdancing worden ervaren en geteacht. 

 

Voor wie: mensen die zelf een praktijk willen gaan opzetten, mensen die begeleider willen worden waar dan ook en voor je eigen ontwikkelingsproces. Want ook als begeleider heb je je eigen processen te blijven volgen. 

 

Deze training is in het Engels vanwege internationale deelnemers. 

 

Heb je interesse laat het ons weten via info@thesacredvoyage.com of verzeker je van je plek door de aanbetaling te doen:

 

RESERVEER-JOUW-PLEK

 

03-08-2019

Jaartraining Soul Coach 2020 (Nederland)

Jaartraining Soul Coach 2020 (Nederland)

Jaartraining Soul Coach van De Gewijde Reis, data bekend en inschrijving mogelijk

 

De data van de jaartraining 2020 zijn bekend. Deze training Soul Coach in 2020 zal je - naast dat het je eigen persoonlijke ontwikkelingsproces in laat gaan, laten ervaren en leren hoe we bij De Gewijde Reis onze deelnemers begeleiden vanuit bijzijn, liefdevolle ondersteuning en gewaarzijn. Het is voor mensen die mogelijk begeleider willen worden, voor je eigen persoonlijke ontwikkeling of voor mensen die uitbreiding willen van methodieken in hun eigen praktijk of juist een eigen praktijk willen starten.

 

Heb je interesse om deel te nemen, meld je dan alvast aan. De jaartraining is ieder jaar volgeboekt. Voordat je plek definitief is vragen we je een intake formulier in te vullen met motivatie voor deelname. Deelname is pas definitief na ontvangst van de eerste betaaltermijn. Kijk voor meer info hieronder (lees meer) of reserveer in de webshop (reserveer jouw plek):

 

KNOP-lees-meer

RESERVEER-JOUW-PLEK

 

07-06-2018

Ayahuasca in de therapeutische setting van De Gewijde Reis

Ayahuasca in therapeutische setting: In dit filmpje kun je ontdekken hoe we bij De Gewijde Reis werken en wat het mensen brengt om de diepe pijn te bevrijden die in het lichaam is opgeslagen.

page loading