NIEUWS

22-06-2018

Strandfestival 21 juli Scheveningen (UITVERKOCHT!)

Strandfestival 21 juli Scheveningen (UITVERKOCHT!)

Inmiddels al voor velen een dag om elkaar weer te ontmoeten, kennis te maken met De Gewijde Reis of gewoon een fijne ongedwongen dag met mooie leuke mensen te hebben en te verbinden vanuit je hart: ons strandfestival I SEE YOU @ the Beach op 21 juli 2018.

 

Op een heerlijke afgelegen plek, ver van de drukte, een dag waarin we samen komen om workshops te ervaren, te verbinden met jezelf en anderen, te genieten en gewoon te ZIJN. 

Met kundalini yoga, Heartdancing, Haka en Embody the Goddess workshops. Een buffet en 's avonds dansen op de heerlijke beats van DJ Iradi. Er is een heerlijk zomers winkeltje met leuke spulletjes, lekker gebak en voor de kids een knutselhoek en een hele grote zandbak ;-)

Buffet, workshops en feest zijn inclusief, net als patatjes voor de kids. Winkeltje, lunch en gebak zijn voor eigen rekening.

Aanmelding voor kids: https://www.degewijdereis.nl/winkel/product_info.php?cPath=5&products_id=305

 

Kom je ook?

 

Locatie: Noorderstrand, Scheveningen, strandtent Naturel. 

Opgave via 

 

RESERVEER-JOUW-PLEK

 

07-06-2018

Ayahuasca in de therapeutische setting van De Gewijde Reis

Ayahuasca in therapeutische setting: In dit filmpje kun je ontdekken hoe we bij De Gewijde Reis werken en wat het mensen brengt om de diepe pijn te bevrijden die in het lichaam is opgeslagen.

07-06-2018

Twee deelneemsters aan het Ayahuasca Wedergeboorte van de Ziel weekend vertellen hun verhaal!

Lichtwerkers Diana en Cindy nemen je anderhalf uur mee in alle ervaringen en belevingen, van begin tot eind. In het Wedergeboorte van de Ziel weekend duik je de diepte in van je eigen biografie, en waar je verwond bent geraakt. In deze blog vertellen ze echt álles, van voorbereiding, vasten, voorbereidende workshops, de begeleiding, de Ayahuasca ceremonie en de integrerende dag. En natuurlijk hun eigen ervaringen!

16-05-2018

Lars schreef voor tijdschrift Spiegelbeeld een opiniestuk over de uitdaging van man-zijn

Lars schreef voor tijdschrift Spiegelbeeld een opiniestuk over de uitdaging van man-zijn

Artikel van Lars Faber over Man zijn anno 2018 in tijdschrift Spiegelbeeld: lees het hier

 

Stel dat je van een andere planeet komt en van een afstandje ons huidige wereldbeeld zou aanschouwen. Zou je dan de conclusie kunnen trekken dat de man anno de 21e eeuw de weg kwijt is? Verdwaald in een vreemde droom, een soort collectieve gewelddadige identiteitscrisis. En als we de weg kwijt zijn, kunnen we die dan weer terugvinden?

15-05-2018

Portugal retraite oktober

Portugal retraite oktober

Van 15-18 oktober organiseren we de 4 daagse Ayahuasca retraite The Essence of Being op een prachtige rustige plek in de natuur in de Algarve in Portugal. Vier dagen ga je duiken in je eigen natuur, verbinding maken met je essentie, met je zijn door middel van o.a. Heartdancing, Ademwerk en twee Ayahuasca ceremonies. En dat allemaal onder de Portugese zon, in rust, de vogeltjes en geluiden van de natuur om je heen.

 

De retraite wordt geleid door Tanja Faber en een liefdevol De Gewijde Reis team.

 

Heb je interesse om hieraan deel te nemen, stuur een mailtje naar info@degewijdereis.nl of meld je aan via onze webshop:

 

RESERVEER-JOUW-PLEK 

 

 

 

15-05-2018

Extra Healingweekend olv Tanja Faber

Extra Healingweekend olv Tanja Faber

Van 26-27 mei leidt Tanja Faber een extra Ayahuasca Healingweekend in Zaandam. Tanja is samen met Lars Faber de oprichter van De Gewijde Reis. Tanja heeft jarenlange ervaring in het (bege)leiden van deelnemers in intense persoonlijke processen. Ze staat als een huis, is een anker, schept vertrouwen en heeft humor. Samen met haar team staat ze weer klaar om je naar je diepste kern te begeleiden om daar heling en transformatie te kunnen toelaten.

 

Er zijn nog enkele plekken vrij. Voel je de roep, meld je dan aan via info@degewijdereis.nl of via de webshop:

 

RESERVEER-JOUW-PLEK

 

 

10-05-2018

Wedergeboorte van de Ziel 3 daagse

Wedergeboorte van de Ziel 3 daagse

Van 1-3 juni vindt weer de driedaagse De Wedergeboorte van de Ziel plaats. In deze 3 daagse worden krachtige methodieken gebruikt die je weer in verbinding kunnen brengen met (verloren, afgescheiden) zielsdelen. Met behulp van je biografische tijdslijn ga je ontdekken waar je verwond bent geraakt en wat je kwijt bent geraakt. Je gaat werken met negatieve zijnsovertuigingen en deze leren transformeren. Je gaat verder de diepte in, ga je je kernverwonding ontdekken (oa met ademwerk) en de emoties bevrijden die je diep vanbinnen vasthoudt.

 

Zodat je uiteindelijke je verwonde kind (weer) onder je hoede kan nemen en mag laten uitgroeien tot je magische kind!

 

Lars Faber zal twee van de drie dagen leiden en de Ayahuascaceremonie wordt geleidt door Judith van den Heuvel.  Echt een intense en bijzondere 3 daagse die voor velen die je voor gingen life changing was. Er zijn nog 2 plekken vrij. 

 

Volgende 3 daagse Wedergeboorte van de Ziel van 7-9 september in Zaandam.

 

Aanmelden kan via info@degewijdereis.nl of rechtstreeks via de webshop:

 

RESERVEER-JOUW-PLEK

 

07-05-2018

Ook geen peyote meer bij De Gewijde Reis

Ook geen peyote meer bij De Gewijde Reis

De Gewijde Reis gaat ook (voorlopig) stoppen met het aanbieden van peyote (Hikuri) ceremonies. De cactus uit Mexico wordt ook wel beschouwd als de opener van hart en geest. 

 

Jarenlang heeft de Mexicaanse sjamaan Don Toño bij ons peyote ceremonies aangeboden. Vorig jaar overleed hij plotseling en zijn rechterhand Raúl Hernández nam toen zijn taak over. 

Sinds 2 jaar regelde Celine Groenestein voor ons de hele organisatie rond de peyoteceremonies. Deze gaat zij nu onder eigen vlag voortzetten per 1 juni 2018. 

 

Deze maand is de laatste peyoteceremonie (11-13 mei) in Dalfsen. Er zijn nog enkele plekken vrij, dus heb je interesse meld je dan snel aan bij celine@degewijdereis.nl 

 

 

07-05-2018

De Gewijde Reis stopt met ibogaceremonies

De Gewijde Reis stopt met ibogaceremonies

Deze maand mei kan je voor het laatst een ibogaceremonie bij De Gewijde Reis ervaren onder de bezielde leiding van Celine Groenestein. De Gewijde Reis gaat stoppen met het aanbieden van ibogaceremonies en Celine gaat op eigen titel ibogaceremonies aanbieden onder de naam The Origin per 1 juni 2018. 

 

Tien jaar lang heeft De Gewijde Reis mogen werken met de wortel iboga die veel mensen heeft ondersteund en geholpen in het stoppen met verslavingen (nicotine, alcohol ed), resetten van (negatieve) gedachtspatronen, verwerken van karma, zuiveren van familielijnen en meer. Lars is er samen met Erik Spaans mee begonnen in 2009 en toen heeft Celine het na een aantal jaren met veel liefde, kennis en aandacht overgenomen. Zij heeft deze ceremonies de laatste vier jaren bij DGR geleidt en georganiseerd.

 

Wil je met haar connecten voor het ervaren van een iboga ceremonie, of meer informatie willen, kijk dan op https://www.facebook.com/groups/657168321010926/ of mail met celine@degewijdereis.nl, na 1 juni 2018 info@theorigin.nl  

 

Voor de 3 daagse ibogaceremonie van 25-27 mei in Dalfsen zijn nog een aantal plekken vrij. Meer info hiervoor bij celine@degewijdereis.nl 

 

 

01-05-2018

Waarom helpt Ayahuasca tegen stress en depressies?

Waarom helpt Ayahuasca tegen stress en depressies?

Er is een onderzoek gaande naar de effecten van Ayahuasca op stress en depressies. Tussentijdse resultaten worden hier gepresenteerd. 

Prachtig dat er steeds meer wetenschappelijk onderzoek wordt gedaan naar de effecten van Ayahuasca op het menselijk brein. 

 

https://www.universiteitvannederland.nl/college/waarom-helpt-ayahuasca-tegen-stress-en-depressies/#

 

 

 

page loading