NIEUWS

25-08-2018

Onderzoek: magische paddenstoelen tegen depressie

Onderzoek: magische paddenstoelen tegen depressie

Interessant onderzoek

 

Het begint er op te lijken dat de wetenschap steeds meer bewijzen gaat vinden dat psychedelica (in dit geval psylocibine) positieve effecten heeft op mensen met depressies. En dat de effecten zelfs tot 3 maanden na de ervaring met paddenstoelen blijft bestaan. 

 

Lees meer hierover via: 

 

KNOP-lees-meer

 

25-08-2018

4 daagse Ayahuasca retraite Portugal

4 daagse Ayahuasca retraite Portugal

15-18 oktober 2018, The Essence of Being

 

Moet jij altijd zoveel van jezelf? Doelen bereiken, hard aan jezelf werken of hard voor anderen werken? En gun jij jezelf wel eens een tijd dat je even niets hoeft of moet?

In de Ayahuasca retraite The Essence of Being hoef je helemaal niets. Alleen maar te zijn en op ontdekkingstocht in jezelf. Op jouw tempo, op jouw manier. Met aanreikingen van ons door middel van workshops bewegen/dans, Sacred Breath (3 uur durende sessies holotropisch ademwerk) en twee Ayahuasca ceremonies. 

En dat op een heerlijke plek in Portugal, vol in de natuur, de stilte om je heen en een liefdevol team en prachtige unieke deelnemers die allemaal hetzelfde zoeken als jij.

Verbinden met jouw essentie. Met wat voor jou belangrijk is. Of daar de ontdekkingen in gaan doen.

 

Voel je dat dit resoneert, vraag dan informatie op bij info@thesacredvoyage.com (kan in het Nederlands) of meld je aan via de link hieronder:

 

RESERVEER-JOUW-PLEK 

 

 

25-08-2018

9 day Ayahuasca Guide training Portugal

9 day Ayahuasca Guide training Portugal

Ayahuasca Soul Coach training in Portugal februari 2019

 

Van 7-16 februari 2019 vindt de eerste internationale 9 daagse Ayahuasca Soul Coach training (basics) plaats in Portugal. In deze training leer je de basics m.b.t. het begeleiden van mensen in Ayahuasca processen, het begeleiden bij ademwerk, krijg je teachings van Lars & Tanja Faber en leer je de fijne kneepjes van het brouwen van de Ayahuasca zoals die bij De Gewijde Reis wordt gebruikt. Deze training vindt plaats in het Engels, maar ook Nederlandstaligen kunnen hieraan deelnemen.

 

Meer info en aanmelding via: 

 

RESERVEER-JOUW-PLEK

 

 

 

 

25-08-2018

Sacred Breath

Sacred Breath

Sacred Breath weekend (zonder Ayahuasca)

 

Van 16-18 november 2018 organiseert De Gewijde Reis het eerste weekend zonder Ayahuasca en wel alleen met ademwerk. En wel een heel bijzondere vorm van ademwerk, Sacred Breath, met als tool Holotropisch Ademwerk. Tanja en Joannie hebben gevolgd en volgen nog steeds trainingen bij het Stanislav Grof instituut in Tjechië, daar waar het holotropisch ademwerk is ontstaan en ontwikkeld. De vorm van ademwerk is anders dan die welke gebruikt wordt in 'gewone' healingweekenden met Ayahuasca. De Sacred Breath sessies duren 3 uur en erna kan je ervaring worden vastgelegd op papier (creatief in mandala vorm, tekenen/knippen/plakken) zodat je je ervaring voor altijd bij je kan houden. 

Er vinden twee lange sessies plaats waarbij je er een als sitter bij bent (onderschat deze niet in je eigen proces) en een als ademer ervaart. Verder vindt er heartdancing, teaching en sharing plaats. Dus als je even voelt dat je geen Ayahuasca hebt te doen, of dit nog te spannend vindt, dan is Sacred Breath een perfecte manier om kennis te maken met andere bewustzijnsstaten waar je zelf volledig de controle over hebt en houdt (in tegenstelling tot Ayahuasca waar je je aan hebt over te geven). 

 

Zie hieronder het filmpje dat Tanja maakte voor dit Sacred Breath weekend. 

 

Informatie kan je krijgen via info@degewijdereis.nl of info@thesacredvoyage.com. Het weekend vindt bij deelname van buitenlanders plaats in het Engels. Locatie: Drenthe, Prijs: € 255 excl overnachtingen (optioneel a € 10 per nacht)

Start op vrijdagavond 16 november om 19 uur, einde op zondag 18 november rond 18 uur. 

 

RESERVEER-JOUW-PLEK

 

 

 

19-08-2018

6 daagse 2018 en 7 daagse 2019

6 daagse 2018 en 7 daagse 2019

 

Twee dagen geleden sloten we onze internationaal bezochte 6 daagse retraite Leef het leven waar je van droomt af. Met deelnemers uit Australië, Canada, Verenigde Emiraten, Amerika en Europa, wat een droom om met zoveel verschillende culturen en unieke mensen bij elkaar te mogen zijn en de diepte van hun essentie in te mogen duiken. Te mogen delen, helen, huilen, lachen, genieten en loslaten. Ruimte te creëren in ieder van ons, ook bij het team, waardoor we nog meer onszelf kunnen zijn en kunnen gaan staan en leven voor onze dromen. 

 

Besloten dat we er volgend jaar een 7 daagse retraite van gaan maken. Met zweethutten, Ayahuascaceremonies, stemwerk, Sacred Breath (holotropisch ademwerk), Soulretrievals, Heartdancing, integratieworkshops, sharinggroepen en nog veel meer. 

 

Heb je dit jaar gemist en wil je er wel bij zijn volgend jaar, dan kan je al in je agenda noteren:

 

9-16 augustus 2019

 

Leef jij het leven waar je van droomt?

 

Gouden penseelstreek (3)

 

29-07-2018

Foto's van ons strandfestival in Scheveningen

Foto's van ons strandfestival in Scheveningen

De foto's van ons strandfestival op 21 juli 2018 in Scheveningen zijn te zien via onze facebookpagina De Gewijde Reis of bij event pagina van strandfestival I SEE YOU @ the Beach

Wil je er volgend jaar ook bij zijn, noteer dan alvast 20 juli 2019 in je agenda!

 

 

1-458

07-06-2018

Ayahuasca in de therapeutische setting van De Gewijde Reis

Ayahuasca in therapeutische setting: In dit filmpje kun je ontdekken hoe we bij De Gewijde Reis werken en wat het mensen brengt om de diepe pijn te bevrijden die in het lichaam is opgeslagen.

07-06-2018

Twee deelneemsters aan het Ayahuasca Wedergeboorte van de Ziel weekend vertellen hun verhaal!

Lichtwerkers Diana en Cindy nemen je anderhalf uur mee in alle ervaringen en belevingen, van begin tot eind. In het Wedergeboorte van de Ziel weekend duik je de diepte in van je eigen biografie, en waar je verwond bent geraakt. In deze blog vertellen ze echt álles, van voorbereiding, vasten, voorbereidende workshops, de begeleiding, de Ayahuasca ceremonie en de integrerende dag. En natuurlijk hun eigen ervaringen!

16-05-2018

Lars schreef voor tijdschrift Spiegelbeeld een opiniestuk over de uitdaging van man-zijn

Lars schreef voor tijdschrift Spiegelbeeld een opiniestuk over de uitdaging van man-zijn

Artikel van Lars Faber over Man zijn anno 2018 in tijdschrift Spiegelbeeld: lees het hier

 

Stel dat je van een andere planeet komt en van een afstandje ons huidige wereldbeeld zou aanschouwen. Zou je dan de conclusie kunnen trekken dat de man anno de 21e eeuw de weg kwijt is? Verdwaald in een vreemde droom, een soort collectieve gewelddadige identiteitscrisis. En als we de weg kwijt zijn, kunnen we die dan weer terugvinden?

14-02-2018

De Wedergeboorte van de Ziel 2018

Komend weekend mag ik het eerste weekend leiden van de jaartraining, waarbij we met een groep van 60 deelnemers en begeleiders de diepte in gaan. Deze editie is helemaal vol, en er staan al talloze mensen op de wachtlijst.

 

https://www.degewijdereis.nl/jaartraining/

 

Zo bijzonder om zo'n grote en mooie groep mensen te begeleiden die écht de diepte in willen. Het lezen van intakes is soms hartverscheurend; zoveel leed dat er onder onze oppervlakte verscholen is. In dit jaar gaan we leren om laag na laag te verkennen en weer tot leven te brengen, inclusief de pijnlijke stukken die zich in de diepte verscholen houden.

 

Dit eerste weekend gaan we gelijk de diepte in; de deelnemers hebben een biografie en bijbehorende tijdslijn gemaakt die we systemisch gaan verkennen en ontdekken waar we stukken van onszelf zijn kwijtgeraakt. Met de intentie om ons Innerlijk Kind te bevrijden (lees hier meer over in De Heldenreis, die je van onze website gratis kunt downloaden https://www.degewijdereis.nl/gratis-e-boek-cd/ ) gaan we met adem- en lichaamswerk de diepte in, met respect voor onze beschermingsmechanismen en Poortwachters.

 

De afgelopen dagen heb ik mij helemaal ondergedompeld in muziek om deze Innerlijke reis met de prachtigste muziek mogelijk te begeleiden. Per toeval ontdekte ik ooit dat Trance muziek zoals die tussen de jaren '90 en 2005 gemaakt werd, daar fantastisch voor geschikt is. Het raakt de emotionele laag die ons aan thuis herinnert, aan onze ziel, onze onschuld, aan de tijd dat we het leven met grote ogen verwachtingsvol aankeken, voordat we ons terugtrokken en beschadigd raken. Dáár gaan we naar terug, om die verloren stukken terug te halen en in ons leven te brengen.Het is een proces dat ik zelf de afgelopen jaren heb mogen doorleven. Keer op keer de weg weer kwijt raken, en keer op keer weer terugvinden. Vanuit een verlangen om écht te leven. Het leven is veel te kort om weg te kwijnen. Bij mij brandt dat verlangen in elk geval, nog meer omdat ik vorige week een van mijn zeer goede vrienden verloor. Emiel van der Beek, een kunstenaar in hart en nieren, die mij door zijn levende voorbeeld liet zien hoe het is om je dromen na te jagen en te leven, geen consessies te doen. 54 jaar oud geworden, maar door en door geleefd. Met pijn in mijn hart neem ik afscheid van je. En beloof je dat ik er alles aan doe om de droom voort te zetten. Geen consessies. Leven!

 

Trots en blij dat ik dit werk mag doen, met mijn Soulmate Tanja Faber aan mijn zijde. Dit eerste weekend gaan we met Holotropisch Ademwerk (ontwikkeld door dr. Stanislav Grof) aan de slag, de lievelingswerkvorm van Tanja (die er helaas niet bij is dit weekend. Hierbij vast een voorproefje van de muziek die ik ga gebruiken - met toepasselijke titel; Coming Home.  Lars

page loading