NIEUWS

19-07-2019

Gratis Film retraite in Portugal

Gratis Film retraite in Portugal

In oktober gaan we een film maken in Portugal over ons werk bij De Gewijde Reis en vooral de werkmethoden die we al jaren met veel toewijding en effect toepassen (zonder Ayahuasca). Methoden als Core Wound, Soulretrieval & Ademwerk worden in deze film uitgelicht. 

We zoeken mensen die aan deze retraite willen mee doen, die ervaring hebben met proces- en lichaamswerk en waar dit werken aan jezelf je leven heeft veranderd en die uiteraard hiermee naar buiten willen komen. 

 

Deelname aan de retraite is gratis, je betaalt alleen voor de verblijfskosten en je transportkosten (ticket/taxi). 

 

Heb je interesse dan kan je binnenkort meer hierover lezen in onze nieuwsbrief of al informatie inwinnen via tanja@degewijdereis.nl. We vragen je bij aanmelding of interesse kort je motivatie en achtergrond te beschrijven (geen CV) waarom jij hieraan mee zou willen doen. 

 

Filmmaker Thijs Tuijt zal deze productie gaan maken in samenwerking met De Gewijde Reis. 

 

Gouden penseelstreek

19-07-2019

Ayahuasca en borst kanker, leren van jezelf te houden

Een prachtig interview met Bianca over haar ervaring met de 6 daagse 'Leef het leven waar je van droomt' in 2018.

 Ayahuasca en de werkmethoden bij De Gewijde Reis hebben Bianca geholpen in haar proces en omgang met borstkanker. Maar vooral in hoe ze nu naar zichzelf kijkt en met zich zelf omgaat. Kijk hier wat haar ervaring is geweest. 

 

Gouden penseelstreek

 

 

17-06-2019

DGR en Ayahuasca op TV bij Een Vandaag

Vorige week werd Lars geïnterviewd voor het televisieprogramma Een Vandaag op NPO. Afgelopen tijd komt Ayahuasca steeds meer in de media, positief en negatief. Naar aanleiding van een vermeend incident (waar bleek achteraf toch geen Ayahuasca in het spel te zijn) en de opinies die gegevens worden in de media, werd gevraagd hoe hij en DGR naar de hele situatie kijken. 

 

Als je het hebt gemist en alsnog wilt bekijken, klik dan hier.

 

Lars tv Een vandaag

29-04-2019

The Essence of Being, Portugal

The Essence of Being, Portugal

4 daagse retraite in Portugal

 

Dankbaar dat we begin juni weer afreizen naar zuid Portugal voor onze 4 daagse retraite The Essence of Being. Een internationale retraite in prachtige natuur, zon, vlakbij Faro waarin je terug mag gaan naar je eigen natuur, je eigen essentie en je alleen maar hoeft te zijn. Waar we sharing, ademwerk, heartdancing en twee ceremonies gaan doen. En nog een integratiedag voordat je weer naar huis gaat of nog een paar dagen langer in het zonnige zuiden blijft. 

 

Er zijn nog plekken dus mocht je zin hebben in warmte, zon en tijd en ruimte voor jezelf, duiken in je eigen essentie, in de vertraging gaan: voel je welkom!

 

Datum: 2-7 juni 2019

Locatie: prachtige venue in de Algarve

Prijs: € 735 incl accomodatie/catering/retraite workshops

Voertaal is Engels

Meer info via info@thesacredvoyage.com 

 

RESERVEER-JOUW-PLEK

25-09-2018

Update De Gewijde Reis

Update De Gewijde Reis

Het is een tijdje stil geweest op deze plek. Achter de schermen worden er veel voorbereidingen gedaan voor de weekenden en retraites in het laatste kwartaal van dit jaar en ook de planning voor 2019 komt er aan! Daarnaast zijn we met een deel van het team van De Gewijde Reis een heel weekend bij elkaar geweest om te trainen en ervaren in Sacred Breath (holotropisch ademwerk). Een prachtige vorm van ademwerk die 3 uur duurt en wordt afgesloten met het op papier zetten in creatieve vorm van je ervaring (mandala). In november 2018 vind het eerste Sacred Breath weekend plaats (https://degewijdereis.nl/winkel/product_info.php?cPath=51&products_id=493). 

 

Lars is bezig met geheel nieuwe ontwikkelingen op het gebied van relaties en Tanja bereidt zich voor op de jaartraining 2019 en de Portugal retraites die komend jaar 4x worden gegeven. De vijfdaagse Rebirth of the Soul die altijd in het voorjaar plaatsvond in Nederland wordt verschoven naar Portugal (1-5 april 2019, Algarve). 

En de 6 daagse in de zomer wordt een 7 daagse Leef het leven waar je van droomt (Noord Holland). 

 

Daarnaast hebben we een geheime facebook groep opgezet The Sacred Voyage waar je lid van kan worden zodra je bij ons een weekend of retraite hebt ervaren. Een pagina waar je je kan verbinden met gelijkgestemden, waar ervaringen kunnen worden gedeeld, waar je kan delen en vragen stellen als je problemen hebt met de integratie van je Ayahuasca ervaring en waar je ook updates krijgt over alles wat we binnen De Gewijde Reis doen. Op dit moment is er een 21 dagen challenge geopend waarin je je favoriete muziek kan delen. Als je lid van deze groep wilt worden en je hebt bij ons ooit een Ayahuasca ervaring gehad, meld je dan aan bij info@degewijdereis.nl zodat zij je kunnen toevoegen. 

 

We wensen je alvast een mooi begin van de herfst toe en wellicht gaan we elkaar ergens (weer) ontmoeten!

 

 

 

 

25-08-2018

9 day Ayahuasca Guide training Portugal

9 day Ayahuasca Guide training Portugal

Ayahuasca Soul Coach training in Portugal februari 2019

 

Van 7-16 februari 2019 vindt de eerste internationale 9 daagse Ayahuasca Soul Coach training (basics) plaats in Portugal. In deze training leer je de basics m.b.t. het begeleiden van mensen in Ayahuasca processen, het begeleiden bij ademwerk, krijg je teachings van Lars & Tanja Faber en leer je de fijne kneepjes van het brouwen van de Ayahuasca zoals die bij De Gewijde Reis wordt gebruikt. Deze training vindt plaats in het Engels, maar ook Nederlandstaligen kunnen hieraan deelnemen.

 

Meer info en aanmelding via: 

 

RESERVEER-JOUW-PLEK

 

 

 

 

19-08-2018

6 daagse 2018 en 7 daagse 2019

6 daagse 2018 en 7 daagse 2019

 

Twee dagen geleden sloten we onze internationaal bezochte 6 daagse retraite Leef het leven waar je van droomt af. Met deelnemers uit Australië, Canada, Verenigde Emiraten, Amerika en Europa, wat een droom om met zoveel verschillende culturen en unieke mensen bij elkaar te mogen zijn en de diepte van hun essentie in te mogen duiken. Te mogen delen, helen, huilen, lachen, genieten en loslaten. Ruimte te creëren in ieder van ons, ook bij het team, waardoor we nog meer onszelf kunnen zijn en kunnen gaan staan en leven voor onze dromen. 

 

Besloten dat we er volgend jaar een 7 daagse retraite van gaan maken. Met zweethutten, Ayahuascaceremonies, stemwerk, Sacred Breath (holotropisch ademwerk), Soulretrievals, Heartdancing, integratieworkshops, sharinggroepen en nog veel meer. 

 

Heb je dit jaar gemist en wil je er wel bij zijn volgend jaar, dan kan je al in je agenda noteren:

 

9-16 augustus 2019

 

Leef jij het leven waar je van droomt?

 

Gouden penseelstreek (3)

 

29-07-2018

Foto's van ons strandfestival in Scheveningen

Foto's van ons strandfestival in Scheveningen

De foto's van ons strandfestival op 21 juli 2018 in Scheveningen zijn te zien via onze facebookpagina De Gewijde Reis of bij event pagina van strandfestival I SEE YOU @ the Beach

Wil je er volgend jaar ook bij zijn, noteer dan alvast 20 juli 2019 in je agenda!

 

 

1-458

07-06-2018

Ayahuasca in de therapeutische setting van De Gewijde Reis

Ayahuasca in therapeutische setting: In dit filmpje kun je ontdekken hoe we bij De Gewijde Reis werken en wat het mensen brengt om de diepe pijn te bevrijden die in het lichaam is opgeslagen.

07-06-2018

Twee deelneemsters aan het Ayahuasca Wedergeboorte van de Ziel weekend vertellen hun verhaal!

Lichtwerkers Diana en Cindy nemen je anderhalf uur mee in alle ervaringen en belevingen, van begin tot eind. In het Wedergeboorte van de Ziel weekend duik je de diepte in van je eigen biografie, en waar je verwond bent geraakt. In deze blog vertellen ze echt álles, van voorbereiding, vasten, voorbereidende workshops, de begeleiding, de Ayahuasca ceremonie en de integrerende dag. En natuurlijk hun eigen ervaringen!

page loading