Intakeformulier retraites 

Om deel te kunnen nemen aan een retraite met of zonder Nature Healing/planten vragen we om vooraf een intakeformulier in te vullen, zodat wij als team ons kunnen inlezen op je achtergrond en intentie waarom je een retraite bij ons komt doen.  

Let op: voor de Sacred Breath retraites en workshops is er een apart infake formulier, zie verderop. 

Het intake formulier kun je verzenden door op de verzendknop te drukken.

Bij vragen kunnen wij contact met je opnemen voor verduidelijking.

Intakeformulier invullen

Intakeformulier Jaartraining Soul Coach NL of Soul Coach internationaal modules

We vragen je voor deelname aan de Soul Coach jaartraining in Nederland, maar ook voor de Soul Coach trainingen (module I en module II) het bijgaande intakeformulier in te vullen. 

Download het formulier

en graag retourneren naar info@degewijdereis.nl 

 

Verklaring retraites

Voordat je deelneemt aan een retraite dien je een verklaring geprint en ondertekend in te leveren bij aankomst op de retraite. 

Lees hem goed door en vul deze graag volledig in!

Download het formulier

MAO-remmers

Als je aan een healingweekend met Nature Healing mee doet vragen we je met de voorbereiding rekening te houden met de stoffen die je niet mag of beter niet kan nemen. Medicatie dient altijd gecheckt te worden bij je huisarts of apotheek. Voor ons staat veiligheid bovenaan, dus verwachten wij ook van onze deelnemers dat ze hier hun eigen verantwoordelijkheid in nemen door rekening te houden met de stoffen die in bijgaande lijst MAO-remmers zijn opgenomen.

Download het formulier

Feedback formulier 

Na een retraite vinden we het fijn om je ervaring te horen en vragen we je om ons feedback te geven op de inhoud, de setting, het team en nog meer. Wij leren er namelijk nog steeds van en gebruiken je feedback om onze weekenden en onszelf steeds weer te verbeteren en optimaliseren. 

Feedbackformulier invullen

Dank je wel bij voorbaat voor het invullen!

Intake formulier Sacred Breath

Voor deelname aan de Sacred Breath retraites en workshops is het van belang dat je op de hoogte bent van de contra indicaties en een intake formulier invult.  

Graag dit formulier uiterlijk 2 weken voor aanvang van de retraite of workshop retourzenden naar info@degewijdereis.nl 

Website Sacred Breath web  

Intake formulier downloaden