Individuele coaching 

Lars geeft individuele coachingssessies in Den Haag.

 "Toen ik zo rond mijn vijfendertigste (ben nu 50) stopte met werken als interim manager wist ik één ding: ik wil geen bedrijven meer reorganiseren, maar mensen op weg helpen. De weg naarzichzelf terugvinden. Leren leven vanuit het hart. Dat had ik uiteraard zelf ook te doen en daarom stopte ik van de ene dag op de andere met mijn zéér goed betaalde werk. Zonder plan b. "

Anderen over ervaringen met Lars Faber:

Renée: "Hij kan in zo'n korte tijd op een luchtige losse manier, met hier en daar soms een grap, maar altijd zo respectvol, binnen een paar minuten de kern onder de vraag raken en naar boven halen bij deelnemers.....een bijzondere kwaliteit die wat mij betreft uniek is!"

Henk: "Lars prikkelt mensen en zorgt er zodoende voor dat ze de diepte ingaan en misschien nog wel dieper dan je beseft." 

Nielka: "Zeer veel zielskennis die hij scherp en met gevoel van humor weet over te dragen. Hij staat open ook voor reflectie van iedereen."

Gerard: "Zijn aanpak heeft op mij een helende werking, juist ook doordat de dingen zo fysiek worden gemaakt. Ik vind het bovendien erg inspirerend om zijn omgang met trauma’s te zien. 

Lars over zichzelf

Ik ben van klein kinds af aan al geïnteresseerd in bewustzijn en persoonlijke ontwikkeling. Toen ik eenmaal de weg vrijmaakte door met geestdodend werk te stoppen ging het hard en mocht ik duizenden mensen persoonlijk begeleiden. In de tussentijd schreef ik negen boeken en mocht ik De Gewijde Reis/The Sacred Voyage opzetten, een organisatie die mensen vanover de hele wereld begeleidt in de zoektocht naar hun eigen essentie. De technieken en methoden die ik daar in de loop der jaren ontwikkelde gebruik in in mijn eigen coachingssessies, naast andere methoden als Voice Dialogue en Focusing, waar ik in ben opgeleid. 

Mijn sterkste punt is een brede kennis van de menselijke psyche (ik begon rond mijn tiende met het bestuderen van den mensch) in combinatie met mijn intuïtie. Hierdoor kan ik meestal vrij snel ontdekken waardoor iemand afgesneden is van zichzelf, en helpen de weg terug in te zetten. Dat is dan ook mijn passie, om sámen te ontdekken waar de schoen wringt en dan de sleutel naar heling te ontdekken. Ik werk daarbij sterk met de combinatie van lichaam, hart én geest, waarbij de stille wijsheid van lichaam en hart leidend is. Dat is waar ik mijn cliënten in sessies breng, bij hun eigen diepste en vaak onbewuste wijsheid."

Je kunt een afspraak voor een coachingsessie maken via lars@degewijdereis.nl