Gratis e-boeken & audio CD's

 

Schrijf je nu in voor onze email nieuwsbrief en krijg direct gratis de onderstaande e-boeken De Gewijde Reis, De Heldenreis, Matrix Guerrilla en Leef Groots.NU, met als bonus 2 van Lars Faber's CDS!

 

nieuwsbrief-aanmelden-knop

 

 

de-gewijde-reis-E-BOOK

 

 

 

 

 

 

 

 

De Gewijde Reis - Lars Faber

 

Ook wel De Pelgrimstocht naar de Ziel genoemd, de weg naar binnen: naar je eigen pure essentie. Dit boek beschrijft hoe je die Reis goed voor kunt bereiden en kunt maken met hulp van een geestverruimend middel zoals Ayahuasca.Heb je liever een geprinte versie van het boek?
Bestel hem >> hier voor verzending binnen Nederland, >> hier voor verzending binnen Europa

 

 

 

de-heldenreis-E-BOOK

 

 

 

 

 

 

 

 

De Heldenreis - Lars Faber

 

Dit vervolg op De Gewijde Reis laat zien wat voor donkere en soms lastige stukken je van jezelf kunt tegenkomen als je de diepte induikt, hoe je ze tegemoet kunt treden en een onlosmakelijk deel van jezelf kunt maken, de ware betekenis van heelwording.

 

 

 

 

 

 

matrix-guerilla-E-BOOK

 

 

 

 

 

 

 

 

Matrix Guerrilla - Lars Faber

 

 

 

In dit boek verkent Lars het non-duale bewustzijn op geheel eigen-wijze, met veel humor en zelfspot. Hij laat zien hoe je vernietigende vastgeroeste patronen in je denken op kunt sporen en zoals hij het noemt...van binnenuit op kan blazen. Om ruimte te maken voor wie je wérkelijk bent!

 

 

 

 

 

 

leef-groots-E-BOOK

 

 

 

 

 

 

 

 

Leef groots.NU - Lars Faber

 

Een met publieks- en juryprijs bekroond boek dat je laat zien hoe je je diepste potentieel tot leven kunt wekken en voluit mag leven. Aan de hand van chakra's en archetypen laat Lars zien waar dat potentieel zich bevindt en hoe je het tot leven kunt wekken. 

 

 

 

 

 

 

CD Lady Ayahuasca

 

Magisch nieuw album geproduceerd door Lars Faber & friends, die samen een betoverende sfeer neerzetten die je diep meeneemt in de wereld van Ayahuasca.


Wil je deze muziekaudio als CD bestellen? Bestel hem >> hier voor verzending binnen Nederland>> hier voor verzending binnen Europa.

 

 

nieuwsbrief-aanmelden-knop

 

 

CD Lost Inner Worlds

 

Lars Faber heeft bijna 10 jaar lang gewerkt aan deze vorm van chakra meditatie. Chakra voor chakra wordt geopend door prachtige klanken en krachtige muzikale verhalen. Dit muzikale avontuur neemt je mee naar lang verloren gewaande innerlijke werelden. Je vangt je reis aan in de jungle, de kraamkamer van het leven, waar je je oerkracht hervindt. Een sjamane neemt je mee naar een verborgen tempel waar je je sexualiteit, je hart en bezieling.

 

 

Wil je deze muziekaudio als CD bestellen? Bestel hem >> hier voor verzending binnen Nederland, >> hier voor verzending binnen Europa