Drenthe 

In Drenthe huren we inmiddels twee locaties. Een ervan ligt midden in de natuur - omringd door bossen en stilt -, de andere op het platteland met een prachtige zen tuin met labyrinth. .

In beide locaties verblijf je  in 2-4 persoonskamers met voldoende privacy. Douches en toiletten zijn op de gang.  Heerlijke plekken om te verblijven, los te komen van je dagelijkse bezigheden en te kunnen zakken in je innerlijke wereld. De locatie op het platteland heeft in de zomerperiode ook mogelijkheid tot je tentje neerzetten. Op beide locaties kan je je camper (beperkt) neerzetten (zonder stroom).

Healing retraites

Praktische informatie over deze internationale retraites zoals tijden en locatie vind je in de webshop productbeschrijving.  Wat mee te nemen, voorbereiding, benodigde documenten e.d. kan je vinden onder de veelgestelde vragen. Ook krijg je ongeveer 2 weken van te voren nog een mail met praktische voorbereidingszaken zoals over vasten, carpool ed. 

Heb je nog een vraag en staat je antwoord er niet bij, neem dan contact op met info@degewijdereis.nl 

De voertaal van deze retraites is Engels.

Verklaring retraite

Lees print en onderteken van te voren de verklaring en geef het aan de begeleider bij inschrijving op de dag van aankomst. 

Download (Nederlands)

Download (Engels)

MAO remmer informatie

Veel medicatie mag niet gecombineerd worden met de MAO remmer die in Nature Healing zit. Lees dit document goed door en weet wanneer het gevaarlijk is in combinatie met andere sommige (voedings)middelen. 

Download hier (Engels)