VOL! allee betaling als je bent ingeschreven: 3e termijn betaling voor 1 december 2023

9 daagse internationale Soul Coach training (basic level) waarin de basis werkmethoden worden geleerd die nodig zijn om in een veilige setting deelnemers te kunnen begeleiden in transformerende helende persoonlijke innerljk kind processen. Je krijgt diverse teachings o.l.v.  Tanja Faber oa  in Core Wound ademwerk (hechtingsthematieken), Sacred Breath ademwerk, begeleiden in ceremonies en prepareren van ceremonies. Je kan deelnemen aan twee ceremonies en  2 ceremonies begeleid je anderen. Verder zijn er diverse sharings en Heartdancing workshops. Tussendoor gelegenheid voor sauna an natuurwandelingen. Afsluitende dag met integratie en heerlijk buffet.
Gedurende de training ben je aan het vasten, omdat je ook als deelnemer mee doet aan ceremonies.

Voor wie: mensen die meer willen weten over hoe anderen veilig te begeleiden en ondersteunen in persoonlijke processen betreffende innerlijk kind werk en trauma processen; voor mensen die een eigen praktijk willen starten/hebben en daarin willen werken met planten en /of lichaamswerk; voor mensen die geïnteresseerd zijn in het begeleiden bij De Gewijde Reis.

Datum: 30 maart 2024 (arrival 13.00 - 14.30) - 7 april 2024 15:30
Locatie: Nederland, Drenthe
Prijs: € 2.340 incl teachings, ceremonies, accomodatie en biologische (vegan) catering
Accomodatie: verblijf in twee persoonskamers
Beperkt aantal plekken, maximaal 24. 

Down payment : €450 when registering to secure your spot
1st payment € 630 before 1 October 2023
2nd payment € 630 before 1 December 2023
3rd payment € 630 before 1 February 2024

Je reservering is definitief na ontvangst van de aanbetaling. Geen restitutie van de aanbetaling. Zonder aanbetaling geen reservering van je plek.
Het restant van de betaling dient uiterlijk 1 februari 2024 te zijn voldaan. Zie de annuleringsvoorwaarden in onze webshop. Geen restitutie van de aanbetaling. 
Taal: Engels

We vragen je een intakeformulier in te vullen zsm na aanbetaling. Als contra indicaties van toepassing zijn kan je niet deelnemen aan de plant ceremonies.

Product informatie:

workshop: meerdaags
contra-indicaties invullen: -